Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Με στόχο την βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών μας, αναπτύσσουμε συνεχώς digital προϊόντα & υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητά τους. Έχοντας δώσει τη δυνατότητα online απόκτησης πιστωτικής κάρτας από το e-Banking ήδη από το 2019, πλέον προσφέρουμε αυτή την υπηρεσία και από το Eurobank Mobile App.

Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη. Αν έχετε κατεβάσει στο κινητό σας το Eurobank Mobile App μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  1. Κάνετε login, επιλέγετε την εικόνα «Προϊόντα και Προσφορές» και βλέπετε την επιλογή «Πιστωτική Κάρτα».
  2. Προχωράτε στην επιλογή «Αίτηση Πιστωτικής Κάρτας»  από όπου μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία αίτησης.
  3. Συμπληρώνετε ένα σύντομο ερωτηματολόγιο, επιλέγοντας τις ανάγκες που επιθυμείτε να καλύπτει η νέα σας πιστωτική κάρτα και συνεχίζετε με την επιλογή «Αναζήτηση» για να εμφανιστούν οι διαθέσιμες κάρτες.
  4. Βλέπετε πρώτα τις 3 προτεινόμενες κάρτες βάσει των επιλογών σας από την προηγούμενη οθόνη.
  5. Αφού επιλέξετε «Απόκτηση», στην κάρτα την οποία επιθυμείτε να αποκτήσετε, εμφανίζονται οι όροι της υπηρεσίας, τους οποίους πρέπει να αποδεχτείτε.
  6. Ακολουθεί η σελίδα των προσωπικών στοιχείων σας. Στην οθόνη αυτή πρέπει να συμπληρώσετε και επιβεβαιώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία.
  7. Ακολουθεί η σελίδα για να ανεβάσετε τα οικονομικά σας στοιχεία.
  8. Στη συνέχεια, μεταβαίνετε στη σελίδα επιβεβαίωσης. Ελέγχετε τα στοιχεία της αίτησης και πατάτε «Ολοκλήρωση» για να ολοκληρώσετε την αίτησή σας.

Σε περίπτωση επιτυχίας της διαδικασίας, φαίνεται στην απόδειξη συναλλαγής ο Αριθμός Αίτησης, με τον οποίο μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία του αιτήματός σας.

Θα ενημερωθείτε με SMS ή e-Mail για την έκβαση του αιτήματός σας.

Τέλος, μέσω της επιλογής «Προϊόντα & Υπηρεσίες >Κατάσταση Αιτημάτων», μπορείτε να δείτε το status της αίτησής σας και να υπογράψετε τη σύμβαση του προϊόντος εφόσον αυτό εγκριθεί.

Τώρα μπορείτε και εσείς να αποκτήσετε την νέα σας πιστωτική από το Eurobank Mobile App.

Αν δεν έχετε κωδικούς για την είσοδό σας στο e-Banking και το Eurobank Mobile App, μπορείτε να αποκτήσετε online εδώ.