Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Τώρα κάθε νέος πελάτης έχει τη δυνατότητα να ανοίξει τον πρώτο του λογαριασμό εύκολα από το κινητό του, χωρίς επίσκεψη στο κατάστημα!

Με την νέα υπηρεσία «Εξ αποστάσεως έναρξη συνεργασίας» του Eurobank Mobile Αpp μπορείτε πλέον να ανοίξετε Καθημερινό Λογαριασμό Plus για τις καθημερινές τραπεζικές συναλλαγές σας χωρίς τη φυσική σας παρουσία σε Κατάστημα.

Κάθε Φυσικό Πρόσωπο που έχει συμπληρώσει το 18ο έτος, είναι μόνιμος κάτοικος και φορολογούμενος αποκλειστικά στην Ελλάδα με Ελληνικό έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα ή διαβατήριο) και δεν διαθέτει κανένα προϊόν στην Eurobank, ενεργό ή ανενεργό μπορεί να αιτηθεί και να ολοκληρώσει τη διαδικασία σε περίπου 15 λεπτά.

Κατεβάστε το Eurobank Mobile App. Ανοίξτε την εφαρμογή και ξεκινήστε άμεσα την εγγραφή σας online. Επιλέξτε «Άνοιγμα λογαριασμού» και ακολουθήστε τα βήματα:

  • Συμπληρώνετε τον αριθμό του κινητού σας
  • Υποβάλλετε τα στοιχεία σας, με τον τρόπο που εσείς θέλετε:
    Mέσω της υπηρεσίας eGov KYC ή ανεβάζοντας αρχεία ή φωτογραφίες με όλα τα δικαιολογητικά σας
  • Ένας εκπρόσωπός μας επικοινωνεί on line μαζί σας μέσω βιντεοκλήσης
  • Αποκτάτε κωδικούς σύνδεσης για το e-Βanking & Eurobank Mobile App
  • Ενημερώνεστε με SMS στο κινητό τηλέφωνο που έχετε δηλώσει για την έκβαση της αίτησής σας

Eφόσον εγκριθεί η αίτησή σας, αποκτάτε νέο Καθημερινό Λογαριασμό Plus και λαμβάνετε την χρεωστική κάρτα Eurobank Debit Mastercard με το PIN της στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο μέσω του Eurobank Mobile App.

Θέλω να ενημερωθώ