Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Θέλοντας να βελτιώσουμε την εμπειρία των πελάτων μας στα καταστήματα σε συνδυασμό με τη νέα πραγματικότητα που δημιούργησε η πανδημική κρίση, προσφέρουμε τη νέα υπηρεσία «Ραντεβού στο Κατάστημα».

Το ζητούμενο είναι, ακόμη και υπό διαφορετικές συνθήκες ή με διαφορετικό τρόπο, να συνεχίζετε να εξυπηρετείστε με την ίδια ποιότητα και μέσω περισσότερων επιλογών.

Με την υπηρεσία «Ραντεβού στο Κατάστημα» η σχέση μας μαζί σας δεν εκλείπει, αλλά ενδυναμώνεται. Μέσω της νέας αυτής δυνατότητας, κάθε πελάτης της Τράπεζας μπορεί να κλείσει ραντεβού για συναλλαγές εκτός ταμείου ή Κέντρου Αυτόματων Συναλλαγών, πάντα με ασφάλεια, χωρίς αναμονή και αποφεύγοντας συνωστισμούς, τηρώντας παράλληλα όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Η Eurobank είναι η 1η Τράπεζα στην οποία έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε ραντεβού με τον τρόπο που εσείς προτιμάτε, την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί:

  • Online στο eurobank.gr, διευκρινίζοντας αν είστε ιδιώτης ή επαγγελματίας, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν, αλλά και από ποιο κατάστημα θέλετε να εξυπηρετηθείτε
  • Τηλεφωνικά ή με αποστολή email στο κατάστημα που σας εξυπηρετεί, στα στοιχεία επικοινωνίας που θα βρείτε στην πόρτα του καταστήματος

Έως σήμερα έχουν προγραμματιστεί πάνω από 130.000 ραντεβού, επιτρέποντάς μας να σας προσφέρουμε υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, πάντα με ασφάλεια και χωρίς ταλαιπωρία.

ΚΛΕΙΝΩ online ραντεβού