Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Το νέο οικονομικό τοπίο που διαμορφώνεται δημιουργεί ερωτήματα σχετικά με τη διαχείριση των χρημάτων σας, τα οποία χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις για να απαντηθούν.

Στην Eurobank μοιραζόμαστε αυτή τη γνώση και την εμπειρία μας μαζί σας, και σας προσφέρουμε πληθώρα επιλογών για να πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις για τα χρήματά σας.

Ανακαλύψτε τις επενδυτικές επιλογές που σας ταιριάζουν

Επιλέξτε ανάμεσα σε επενδυτικά και επενδυτικά-ασφαλιστικά προϊόντα για τη διαχείριση του κεφαλαίου σας. Σας δίνουμε πρόσβαση σε μεγάλο εύρος επενδυτικών προϊόντων, αμοιβαίων κεφαλαίων και άλλων προϊόντων Ο.Σ.Ε.Κ.Α. μεγάλων διεθνών επενδυτικών οίκων με την υποστήριξη της Eurobank Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ. και της Eurolife FFH, καθώς και επιλογών σε χρηματιστηριακές αγορές με την υποστήριξη της Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ για τη δημιουργία του χαρτοφυλακίου που ταιριάζει στο επενδυτικό σας προφίλ και απαντάει στις ανάγκες σας.

Μείνετε ενημερωμένοι για την οικονομία και τις αγορές

Οι εξειδικευμένες οικονομικές αναλύσεις της ομάδας Eurobank Research σάς δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την πορεία των οικονομιών και των χρηματοοικονομικών αγορών. Έτσι μπορείτε να εντοπίζετε έγκαιρα ευκαιρίες και να λαμβάνετε τις επενδυτικές αποφάσεις σας, με περισσότερη γνώση.

Για να ενημερώνεστε για τα μακροοικονομικά ζητήματα στην Ελλάδα και διεθνώς, μπορείτε να κάνετε online εγγραφή στις Οικονομικές Αναλύσεις της Eurobank, πατώντας εδώ.

Αξιοποιήστε την τεχνογνωσία και την πείρα μας

Τα εξειδικευμένα στελέχη των καταστημάτων μας είναι στη διάθεσή σας για να σας παρέχουν την κατάλληλη ενημέρωση για να διαμορφώσετε την επενδυτική σας στρατηγικής. Κλείστε ραντεβού στο κατάστημα Eurobank που σας εξυπηρετεί μέσω της υπηρεσίας Ραντεβού στο Κατάστημα.

ΜΑΘΕΤΕ περισσότερα

 

 

ΟΙ Ο.Σ.Ε.Κ.Α. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ.