Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Η ασφάλεια προσωπικών αντικειμένων Safe Pocket της Eurolife FFH ΑΕΓΑ σάς προστατεύει για κλοπή ή απώλεια καρτών σας Eurobank και άλλων προσωπικών αντικειμένων σας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με ασφάλιστρα 30€ τον χρόνο έχετε:

 • Καλύψεις για κλοπή ή απώλεια προσωπικών αντικειμένων
  Σας καλύπτει εάν χάσετε ή σας κλέψουν τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες σας Eurobank. Εάν μαζί με τις κάρτες σας χάσετε ή σας κλέψουν και προσωπικά αντικείμενα, όπως πορτοφόλι, κλειδιά, κινητό ή προσωπικά έγγραφα, αποζημιώνεστε και για αυτά. Καλύπτεστε και για κλοπή χρημάτων μετά από ανάληψη με την κάρτα σας Eurobank σε ΑΤΜ.
 • Αποζημίωση έως 4.220€ τον χρόνο
  Για όλα τα περιστατικά εξασφαλίζετε ετήσια κάλυψη έως 4.220€. Αρκεί να δηλώσετε την κλοπή ή την απώλεια σε κοντινό Αστυνομικό Τμήμα μέσα σε 48 ώρες.
 • Η επιβράβευσή σας
  Κερδίζετε 3% της αξίας των ασφαλίστρων σας σε ευρώ €πιστροφή μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης κατόχων καρτών Eurobank €πιστροφή. Αρκεί να καταβάλλετε τα ασφάλιστρά σας με πάγια εντολή μέσω πιστωτικής κάρτας σας που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή.

Πως σας διευκολύνουμε μετά το συμβάν

 • Μόλις μας ενημερώσετε, απενεργοποιούμε τις κάρτες σας και προχωράμε στην έκδοση νέων καρτών.
 • Με σύντομες διαδικασίες υπολογίζεται το κόστος της κλοπής ή απώλειας των προσωπικών αντικειμένων σας που καλύπτει το ασφαλιστήριό σας.

Μάθετε περισσότερα εδώ