Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Αποκτήστε κωδικούς σύνδεσης για το e-Banking και το Eurobank Mobile App για να έχετε άμεση πρόσβαση στους λογαριασμούς σας και να κάνετε συναλλαγές 24 ώρες το 24ώρο, από την ασφάλεια του χώρου σας.

Ακολουθείτε τα παρακάτω 3 απλά βήματα και μπορείτε να συνδεθείτε από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας:

  1. Ταυτοποίηση με κάρτα: Συμπληρώνετε τον αριθμό και το PIN ενεργής χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας σας Eurobank.
  2. Επιβεβαίωση με SMS: Λαμβάνετε Κωδικό μιας Χρήσης (OTP) στον αριθμό κινητού που έχετε δηλώσει στη Eurobank.
  3. Άμεση έκδοση κωδικών: Επιλέγετε Username και Password.

Και κάντε συναλλαγές από την ασφάλεια του χώρου σας

  • Κάνετε γρήγορα και με χαμηλότερο κόστος πάνω από 1.200 συναλλαγές: πληρωμές λογαριασμών, μεταφορές χρημάτων, επενδύσεις κ.ά.
  • Παρακολουθείτε οποιαδήποτε στιγμή τα προϊόντα και τα οικονομικά σας στη Eurobank: καταθέσεις, επενδύσεις, δαπάνες και αφορολόγητο.
  • Ελέγχετε τα οικονομικά σας και σε άλλες τράπεζες: λογαριασμούς και πιστωτικές σας κάρτες στις Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.
  • Ορίζετε πάγιες εντολές σε λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα σας Eurobank για να κάνετε τακτικές πληρωμές και μεταφορές χρημάτων εμπρόθεσμα και αυτόματα.
  • Αποκτάτε online προϊόντα: πιστωτικές κάρτες, προσωπικό δάνειο, προθεσμιακές καταθέσεις, προπληρωμένη κάρτα, λογαριασμό Live.

Στη Eurobank προσπαθούμε να συμβάλλουμε όλοι, ώστε να μπορείτε να εξυπηρετηθείτε ηλεκτρονικά από την ασφάλεια του σπιτιού σας!

ΘΕΛΩ κωδικούς e-Banking