Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Μια νέα εμπειρία συναλλαγών σας προσφέρει η Τράπεζα με τη νέα υπηρεσία Eurobank Wallet στο Eurobank Mobile App.

Εάν είστε κάτοχος Xρεωστικής ή/και Πιστωτικής κάρτας Mastercard μπορείτε να πραγματοποιήσετε απολύτως ανέπαφες συναλλαγές με το κινητό σας, χωρίς τη χρήση κάρτας στη φυσική της μορφή με ευκολία, ταχύτητα και ασφάλεια. Προϋπόθεση, είναι να διαθέτετε κινητά Android 5+ με τεχνολογία NFC και να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία «Eurobank Wallet».

Κύρια χαρακτηριστικά της υπηρεσίας «Eurobank Wallet»:

  • Πραγματοποίηση ανέπαφων (contactless) συναλλαγών (χωρίς χρήση της φυσικής κάρτας / μετρητών). Οι συναλλαγές ολοκληρώνονται χωρίς να αποχωριστείτε τη συσκευή σας, απλά επιλέγοντας την κάρτα Mastercard με την οποία θα πραγματοποιήσετε τη συναλλαγή και πλησιάζοντας το κινητό σας στο τερματικό αποδοχής καρτών (POS)
  • Ταυτoποίηση σε κάθε συναλλαγή, ανεξαρτήτως ποσού με την χρήση του PIN ή δακτυλικού αποτυπώματος του Eurobank Mobile App, χωρίς να χρειάζεται πληκτρολόγηση του PIN στο POS
  • Πληρώνοντας ανέπαφα με το κινητό σας κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ επιβράβευσης από το πρόγραμμα πιστότητας (loyalty) στο οποίο συμμετέχει η κάρτα σας.
  • Δυνατότητα πραγματοποίησης συναλλαγών ακόμα και σε περίπτωση που το κινητό σας τηλέφωνο δεν έχει πρόσβαση στο internet

H πρόσβαση στην υπηρεσία «Eurobank Wallet» είναι απλή και σύντομη. Εφόσον διαθέτετε το Eurobank Mobile App, ενεργοποιείτε το «Eurobank Wallet» και συνδέετε τις κάρτες σας Eurobank Mastercard.

Ενεργοποιήστε άμεσα το Eurobank Wallet και απλοποιήστε τις καθημερνές συναλλαγές σας.