Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Αποκτήστε online πιστωτική κάρτα Eurobank όπου κι αν είστε, ό,τι κι αν κάνετε από το e-Banking χωρίς να πάτε στην Τράπεζα!

Η Eurobank διευρύνει τα ψηφιακά προϊόντα και τις υπηρεσίες της προσφέροντας τη δυνατότητα για online έκδοση πιστωτικής κάρτας μέσω μιας νέας πρωτοποριακής ψηφιακής υπηρεσίας. Οι χρήστες e-Banking μπορούν πλέον να ολοκληρώσουν online τη διαδικασία αίτησης χορήγησης πιστωτικής κάρτας χωρίς να απαιτείται επίσκεψη σε κατάστημα.

Η σημαντικότερη καινοτομία όμως είναι το γεγονός ότι, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, παρέχεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής υπογραφής της αίτησης για την έκδοση πιστωτικής κάρτας και για την παράδοσή της στη διεύθυνση που επιθυμεί ο πελάτης.

Αποκτήστε την κάρτα σας online:

  • Καταχωρείτε online την αίτηση για έκδοση πιστωτικής κάρτας, την οποία μπορείτε να υπογράψετε ηλεκτρονικά μέσω της νέας υπηρεσίας «Εγκεκριμένη Ηλεκτρονική Υπογραφή», χωρίς να απαιτείται η παρουσία σας σε κατάστημα της Τράπεζας.
  • Σας βοηθάμε να επιλέξετε το προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες σας μέσω ενός σύντομου ερωτηματολογίου (wizard tool) το οποίο θα σας διαμορφώσει τρεις εξατομικευμένες προτάσεις.
  • Ολοκληρώνετε τη διαδικασία αποκλειστικά με ψηφιακό τρόπο επιλέγοντας την πιστωτική σας κάρτα ανάλογα με την επιβράβευση που θέλετε να λαμβάνετε από τις καθημερινές σας συναλλαγές.
  • Επισυνάπτετε ψηφιακά τα απαραίτητα δικαιολογητικά (εκκαθαριστικό σημείωμα ή/και απόδειξη μισθοδοσίας/σύνταξης) και συμπληρώνετε όποια άλλα οικονομικά στοιχεία τυχόν απαιτούνται.
  • Η αίτησή σας αξιολογείται άμεσα από την Τράπεζα και ενημερώνεστε για την έκβαση του αιτήματός σας μέσω μηνύματος SMS ή e-mail.
  • Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραλαμβάνετε την κάρτα σας στην διεύθυνση την οποία έχετε δηλώσει.

Στην Eurobank κάνουμε τα επόμενα βήματα στο digital banking, δημιουργώντας το banking της δικής σου ζωής.

Μάθετε περισσότερα