Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Για 5η χρονιά η Eurobank και η Grant Thornton απένειμαν τα «Βραβεία Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας Growth Awards 2021».

Τα βραβεία απονεμήθηκαν σε έξι (6) ελληνικές επιχειρήσεις που διακρίθηκαν για τη σταθερά ανοδική τους πορεία, τις βέλτιστες πρακτικές, την προσαρμοστικότητα και τη συμβολή τους στη διαμόρφωση ενός ανθεκτικού και ευέλικτου επιχειρηματικού τοπίου στην Ελλάδα.

Στόχος της φετινής διοργάνωσης, ήταν η ανάδειξη της επιχειρηματικής αριστείας που φτάνει, «από την ικανότητα να διακρίνει στη δύναμη να διακρίνεται».

Η επιλογή των έξι (6) νικητριών, μία (1) ανά κατηγορία, εταιρειών έγινε από την 20μελή Επιτροπή Βράβευσης των Growth Awards 2021 στην οποία προεδρεύουν, από κοινού, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank, κ. Γιώργος Ζανιάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton, κ. Βασίλειος Καζάς, ενώ συμμετέχουν διακεκριμένοι επιχειρηματίες και ακαδημαϊκοί.

Την έναρξη της φετινής τελετής απονομής των Growth Awards, που πραγματοποιήθηκε στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου και μεταδόθηκε διαδικτυακά, κήρυξε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, κ. Φωκίων Καραβίας, παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Σπυρίδωνα – Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό. Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής, ερευνητικής και επιχειρηματικής κοινότητας της χώρας, που τίμησαν και φέτος την πρωτοβουλία των Growth Awards.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο κ. Howard Yu, LEGO Professor of Management and Innovation στο IMD Business School, που μίλησε για την επόμενη μέρα στον επιχειρηματικό κόσμο, μετά την πανδημία, και τα χαρακτηριστικά που θα προσδιορίσουν μια επιτυχημένη επιχείρηση στο μέλλον.

Οι εταιρίες  που βραβεύτηκαν φέτος ως το λαμπρότερο παράδειγμα της Ελλάδας που προσπαθεί και διαπρέπει ήταν: ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε., FLEXOPACK ΑΕΒΕΠ, ΟΜΙΛΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ, SKROUTZ A.E., VITEX A.E. και ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ  (COSTAMARE Inc., ΤΕΜΕΣ Α.Ε., FALIRO HOUSE A.E., Ίδρυμα «Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου»).