Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Η κατοικία είναι το καταφύγιο και ο χώρος στον οποίο αισθανόμαστε πιο ασφαλείς. Το περιεχόμενο του σπιτιού μας δεν είναι απλώς άψυχα αντικείμενα αλλά όλα αυτά που αγαπάμε, που έχουν αξία και σημασία για τη ζωή και την καθημερινότητά μας, οι αναμνήσεις μας από σημαντικές στιγμές του παρελθόντος, η περιουσία και κληρονομιά μας.

Όμως, υπάρχουν απρόοπτα γεγονότα που μπορούν να απειλήσουν αυτό το σπουδαίο συναισθηματικά ή/και υλικά περιεχόμενο του σπιτιού μας, όπως διάρρηξη, φυσική καταστροφή, βλάβη ή άλλη ζημιά. Μπορεί να σκεφτεί κανείς ότι δεν είναι εύκολο να προστατευτεί από όλα αυτά, ότι για παράδειγμα είναι θέμα τύχης εάν το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δάσος ή σε περιοχή / όροφο που σημειώνονται κλοπές ή ακόμη μπορεί και να νοιώθει πιο ασφαλής εάν έχει σύστημα συναγερμού.

Αυτό που σίγουρα μπορείτε να κάνετε είναι να ενισχύσετε όσο το δυνατόν περισσότερο την ασφάλεια του περιεχομένου του σπιτιού σας και να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, μέσα από το sweet home content.

Τώρα με το sweet home content της ασφαλιστικής εταιρείας Eurolife FFH, δεν αφήνετε στην τύχη όσα αγαπάτε και χρειάζεστε και έτσι ξενοιάζετε από το άγχος κλοπής ή ζημιών σε αντικείμενα της μόνιμης ή εξοχικής κατοικίας σας.

Με πολύ χαμηλά ασφάλιστρα από 35€ έως 90€ τον χρόνο έχετε:

  • Επιλογή των καλύψεων με βάση τις ανάγκες σας για να διαμορφώσετε εσείς το ασφαλιστήριό σας και να ρυθμίσετε το κόστος του
  • Αποζημίωση έως 3.000€ για κάθε αντικείμενο με συνολική κάλυψη έως 50.000€
    Αποζημιώνεστε για την αντικατάσταση κάθε αντικειμένου που έχει κλαπεί ή καταστραφεί με καινούργιο, αντίστοιχων προδιαγραφών και χρήσης, μέσα σε 10 ημέρες από την υποβολή του αιτήματος αποζημίωσης (εφ’όσον συνοδεύεται από όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά)
  • Κέρδος 3% από την αξία των ασφαλίστρων σας
    Κερδίζετε από την Eurolife FFH ΑΕΓΑ 3% της αξίας των ασφαλίστρων σας, μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή, εάν τα εξοφλείτε με πάγια εντολή σε πιστωτική σας κάρτα Eurobank, που συμμετέχει στο πρόγραμμα

Ασφαλίστε online το περιεχόμενο του σπιτιού ή του εξοχικού σας από το e-Banking σας σε λίγα και απλά βήματα:

  • Επιλέγετε την κατοικία, το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο και τις καλύψεις που θέλετε
  • Κάνετε την πρώτη πληρωμή σας και αν το επιθυμείτε ορίζετε πάγια εντολή για τα ετήσια ασφάλιστρά σας
  • Λαμβάνετε από την ασφαλιστική εταιρεία Eurolife FFH ΑΕΓΑ το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο email σας

Θέλω να ενημερωθώ

Η ασφάλεια sweet home content είναι προϊόν της ασφαλιστικής εταιρείας Eurolife FFH ΑΕΓΑ και προσφέρεται με τη διαμεσολάβηση της Eurobank.