Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Όπου και αν επιλέξετε να ταξιδέψετε φέτος, οι συνεργάτες του προγράμματος €πιστροφή σας περιμένουν για να κερδίζετε και στις διακοπές σας, χρησιμοποιώντας κάρτες Eurobank.

Αν προτιμάτε τα ταξίδια με πλοίο, ανακαλύψτε τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα και αποκτήστε το εισιτήριό σας με κέρδος ευρώ €πιστροφή. Αν πάλι είστε λάτρεις του ταξιδιού με αεροπλάνο, μπορείτε να ταξιδέψετε με το δίκτυο της Aegean & Olympic Air στην Ελλάδα & το εξωτερικό αποκτώντας το εισιτήριό σας με εξαργύρωση των ευρώ €πιστροφή που έχετε συγκεντρώσει!

Στον προορισμό που θα επιλέξετε χρειάζεστε αυτοκίνητο; Το πρόγραμμα €πιστροφή συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων για να επιλέξετε το όχημα που καλύπτει τις ανάγκες σας και να κερδίσετε ευρώ €πιστροφή!

Κερδίστε ευρώ €πιστροφή και από τη διαμονή σας! Αν προτιμάτε τα πακέτα διακοπών ή θέλετε προσφορές ξενοδοχείων για τον προορισμό της επιλογής σας, στα συνεργαζόμενα με το Πρόγραμμα ταξιδιωτικά γραφεία θα βρείτε σίγουρα αυτό που ψάχνετε.

Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πάνω από 400 ξενοδοχεία & 300 εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα και να κερδίσετε έως και 20% €πιστροφή από τη διαμονή & τη διασκέδασή σας με πιστωτικές & χρεωστικές κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα!

Προγραμματίστε τις διακοπές σας με το πρόγραμμα €πιστροφή & απολαύστε τις αποδράσεις σας με ακόμη μεγαλύτερο χαμόγελο!