Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021» απευθύνεται σε περισσότερους και η Eurobank είναι δίπλα σας για να αναβαθμίσετε το σπίτι σας! Με χρηματοδότηση έως €28.000 ανά κατοικία, σας δίνεται η δυνατότητα να αναβαθμίσετε ενεργειακά το σπίτι σας, με επιχορήγηση ποσού που μπορεί να φτάσει έως και το 75% ανάλογα με την κατηγορία κινήτρων στην οποία θα ενταχθείτε και με δυνατότητα δανειοδότησης με 100% επιδότηση τόκων.

Υποβάλλετε την αίτησή σας στο exoikonomo2021.gov.gr, επιλέξτε την Eurobank για τη χρηματοδότησή σας και επιπλέον επωφεληθείτε από τα παρακάτω προνόμια στην τελική εκταμίευση του δανείου:

  • Κερδίστε €20 €πιστροφή στη χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα Eurobank, που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Δείτε εδώ τους όρους & τις προϋποθέσεις.
  • Εξασφαλίστε εκπτώσεις, σε σχετιζόμενα με το δάνειο σας, ασφαλιστικά προγράμματα της Eurolife FFΗ, που προσφέρονται από την Eurobank. Ειδικότερα:
    • 25% έκπτωση, για νέα συμβόλαια κατοικίας και περιεχομένου Sweet Home Smart. Η έκπτωση δεν ισχύει σε ακίνητο που βαρύνεται με προσημείωση για στεγαστικό δάνειο
    • 10% έκπτωση, για νέο συμβόλαιο ασφάλειας ζωής δανειολήπτη Credit Life. Εξασφαλίζει τους δικαιούχους για την αποπληρωμή του δανείου στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξοικονομώ 2021»

Στην ιστοσελίδα eurobank.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Εάν ενδιαφέρεστε για συνεργαζόμενο ενεργειακό επιθεωρητή ή προμηθευτή/ανάδοχο έργου, προκειμένου να κάνετε αίτηση στο Πρόγραμμα, συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Ένας σύμβουλός μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας στον αριθμό τηλεφώνου που έχετε δηλώσει, για να σας δώσει, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ή δέσμευση, στοιχεία συνεργατών στην περιοχή που βρίσκεται το ακίνητό σας.

Επιλέξτε την Eurobank για το δάνειό σας στο πλαίσιο του Προγράμματος και επωφεληθείτε από τα προνόμια που προσφέρουμε. Ενημερωθείτε για όλα τα βήματα της διαδικασίας δανειοδότησης, καλώντας το EuroPhone Banking στο 2109555000.

Ενημερωθείτε αναλυτικά