e-Banking Σημεία Εξυπηρέτησης Επικοινωνία ΙΒΑΝ Όροι Συναλλαγών English ΕΕΤ
Όμιλος
Επενδυτές
Σχέσεις με τους Πελάτες
Δίκτυα Εξυπηρέτησης
Λήξη τραπεζικής αργίας
Προϊόντα και Υπηρεσίες
Δίκτυα Eurobank
Ιδιώτες
Καταθέσεις
Προνόμια Συνταξιούχων
Αμοιβαία Κεφάλαια
Ασφάλειες
Στεγαστικά Δάνεια
Επισκευαστικά Δάνεια
Πράσινα Δάνεια
Προσωπικά Δάνεια
Κάρτες
Προγράμματα Επιβράβευσης
Καθημερινές Συναλλαγές & Υπηρεσίες
Online Υπηρεσίες
Online Αιτήσεις
Live Banking
Επαγγελματίες & Επιχειρήσεις (έως €2,5 εκ.)
Επιχειρήσεις
(άνω των €2,5 εκ.)
Personal Banking
Private Banking
Προϊόντα και Υπηρεσίες
Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
Ιδιώτες
Επαγγελματίες & Επιχειρήσεις
Συνήθεις Ερωτήσεις
Ιδιώτες /  
Φράση Go 
Πρόγραμμα Προνομίων Κάθε Μέρα Σύμμαχοι
Αναγνωρίζουμε την προσφορά σας. Σας στηρίζουμε στην πράξη.

Στη Eurobank πιστεύουμε, πως οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα μας και μας προσέχουν, αξίζουν και την δική μας ιδιαίτερη προσοχή. Με αυτή τη σκέψη, διαμορφώσαμε αποκλειστικά για εσάς, το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας της χώρας, το πρόγραμμα* προνομίων «ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΥΜΜΑΧΟΙ», το οποίο σας προσφέρει πραγματικό όφελος στις καθημερινές συναλλαγές σας, δίνει αξία στα χρήματά σας και έξτρα οφέλη σε τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Χαρακτηριστικά Προγράμματος

 • Όφελος 5%  €πιστροφή από τα καθημερινά σας έξοδα σε σούπερ μάρκετ & βενζίνη με τη χρήση της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας, στους συνεργάτες του προγράμματος ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΕΚΟ, ΜΑΣΟΥΤΗΣ, ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ.

 • Επιτόκιο 2%* *  στο λογαριασμό μισθοδοσίας σας για τα πρώτα €5.000, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του εισοδήματός σας
 • Χρεωστική Debit MasterCard, που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή και σας βοηθάει στο χτίσιμο του αφορολόγητου
 • Διευκόλυνση στην πραγματοποίηση αγορών με τη χρήση πιστωτικών καρτών με δωρεάν ετήσια συνδρομή, μειωμένο επιτόκιο κατά 3,50% και 12 άτοκες δόσεις για πληρωμές οφειλών προς το Δημόσιο
 • Κάλυψη με άμεσα μετρητά σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μέσω της δυνατότητας υπερανάληψης παρέχοντας τα πρώτα €150 κάθε μήνα άτοκα
 • Διευκόλυνση στην καθημερινότητα με αυτόματη και δωρεάν εξόφληση των λογαριασμών σας, όπως ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ. μέσω πάγιας εντολής
 • Ασφάλιση αυτοκινήτου Safe Drive με έκπτωση έως και 17% μέσω της Eurolife ERB Ασφαλιστικής
 • Αφάλιση κατοικίας Sweet Home Smart με έκπτωση έως 25%  μέσω της Eurolife ERB Ασφαλιστικής
 • Καταναλωτικά Δάνεια με προνομιακό μειωμένο επιτόκιο κατά 3,50%
 • Δάνεια Συγκέντρωσης Οφειλών με ελκυστικό επιτόκιο
 • Στεγαστικά Δάνεια με ευνοϊκότερο επιτόκιο κατά 0,35%

Μεταφέρετε τη μισθοδοσία σας έως 31/7 και κερδίστε €100 €πιστροφή


*Δικαιούχοι του Προγράμματος είναι οι νέοι μισθοδοτούμενοι πελάτες της Τράπεζας που ανήκουν στο εν ενεργεία, ένστολο και πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας της χώρας. Υφιστάμενοι μισθοδοτούμενοι των ανωτέρων κατηγοριών μπορούν να επωφεληθούν από τα προνόμια και τις παροχές για τις νέες αιτήσεις προϊόντων.

**Το επιτόκιο είναι κλιμακωτό. Σ.Ε.Π.Α.: 1,7072%. Η Συνολική Ετήσια Πραγματική Απόδοση (Σ.Ε.Π.Α.) υπολογίσθηκε με την παραδοχή ότι, για ένα (1) έτος, το ποσό κατάθεσης και το επιτόκιο παραμένουν αμετάβλητα και δεν αναλαμβάνονται οι τόκοι εξαμήνου. Σαν αποτέλεσμα, η Σ.Ε.Π.Α. προκύπτει μετά τη φορολόγηση των τόκων με συντελεστή 15% και τον 6μηνιαίο ανατοκισμό.
Το προϊόν διατίθεται υπό τους περιορισμούς και τις προϋποθέσεις της από 18.07.2015 ΠΝΠ, όπως εκάστοτε ισχύει. Οι όροι του προγράμματος, όπου & με όποια μορφή (επιτόκια ή και κλίμακες, εκπτώσεις, προμήθειες κτλ) δύναται να αναπροσαρμοστούν με βάση συνθηκών αγοράς και  ανταγωνισμού.

Copyright © Eurobank
Site Map Ενημέρωση Υποκειμένων Προσωπικών Δεδομένων Υποβολή θετικού σχολίου/παραπόνου Τιμολόγιο Τραπεζικών Εργασιών (Προμήθειες & Λοιπά Έξοδα) Επιτόκια Καταθετικών Προϊόντων Επιτόκια Προθεσμιακών Καταθέσεων Πιστοποιημένοι Υπάλληλοι για Παροχή Επενδυτικών Υπηρεσιών Τιμολόγιο Private Banking (Προμήθειες & Λοιπά Έξοδα)