Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Ανθοπωλεία

ANTHEMION FLOWERS

5%
στις αγορές σας

Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή στο ανθοπωλείο ANTHEMION FLOWERS στο Αιγάλεω.

Αγορές με €πιστροφή κάνετε και online από το anthemionflowers.gr.

Προϊόντα και υπηρεσίες στο ANTHEMION FLOWERS

Τo ανθοπωλείο ANTHEMION FLOWERS, εκτός από την αποστολή λουλουδιών για γεννήσεις, γενέθλια, συλλυπητήρια και άλλες περιστάσεις σε όλο τον κόσμο, διαθέτει:

  • Μπουκέτα λουλουδιών
  • Μεγάλη ποικιλία σε τριαντάφυλλα
  • Φυτά και διακόσμηση για επαγγελματικούς χώρους, γραφεία, ξενοδοχεία, ιατρεία
  • Forever Roses (Παντοτινό τριαντάφυλλο)

Όραμα

«Μετά από τριακονταετή πορεία στο χώρο, όραμά μας είναι να αποτελούμε την πρώτη επιλογή των πελατών μας. Προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες στα οποία η έμπνευση και η καλλιτεχνική δημιουργία των έμπειρων ανθοδετών και συνεργατών μας αποτυπώνονται σε κάθε σύνθεση και αποτελούν τη συνέχεια των δικών σας σκέψεων.

Επιθυμία μας η αποστολή λουλουδιών στα αγαπημένα σας πρόσωπα στην Αθήνα, την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Γρήγορα, υπεύθυνα, μόνο με λίγα κλικ, συμβάλλουμε έτσι στο να κάνετε τις αγορές σας πιο εύκολα και αξιόπιστα.»

Για τo ANTHEMION FLOWERS

Το anthemionflowers.gr είναι ένα online ανθοπωλείο που συμμετέχει ενεργά εδώ και δεκαετίες στα μεγαλύτερα δίκτυα λουλουδιών παγκοσμίως. Μπορείτε να βρείτε και να επιλέξετε φρέσκα λουλούδια και όμορφες και δημιουργικές ανθοσυνθέσεις για να αποστείλετε σε φίλους, γνωστούς, συγγενείς ή συνεργάτες, όπου και αν βρίσκονται. Στέλνουμε λουλούδια άμεσα σε όλο τον κόσμο, καθώς εξυπηρετούμε πάνω από 155 χώρες παγκοσμίως με τις καλύτερες παροχές για εσάς.

Όποιο και αν είναι το λουλούδι ή το δώρο που θέλετε να στείλετε, όπου και αν θέλετε να σταλεί, στο anthemionflowers.gr θα σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γιατί εμείς, η ομάδα του anthemionflowers.gr, από το 1992 επιλέγουμε με αγάπη και φροντίδα τα καλύτερα λουλούδια και φυτά και φροντίζουμε για την άμεση εξυπηρέτησή σας, με τη μοναδική ποιότητα του Ανθέμιον! Με δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε όλον τον κόσμο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όταν επιλέγετε να στείλετε λουλούδια από το online ανθοπωλείο μας, επιλέγετε να αποστείλετε φρέσκα και ποιοτικά μπουκέτα λουλουδιών που θα παραδοθούν την στιγμή που επιθυμείτε στον παραλήπτη που επιθυμείτε.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 53 13 623, 210 53 13 489, 210 59 09 789

Email: sales@anthemionflowers.gr