Υπηρεσίες ασφαλείας καρτών | Eurobank
Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Οι υπηρεσίες ασφαλείας Verified by VISA και Mastercard® Secure CodeTM σας προσφέρουν ένα πρόσθετο επίπεδο προστασίας όταν κάνετε συναλλαγές online με τη χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα σας. Με ένα Password που έχετε επιλέξει και γνωρίζετε μόνο εσείς, σας προστατεύουν από τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση της κάρτας σας online.
   
Πρόσθετο επίπεδο προστασίας

Πρόσθετο επίπεδο προστασίας

Ακόμη κι αν κάποιος γνωρίζει τον αριθμό ή άλλα στοιχεία της κάρτας σας, δεν μπορεί να τη χρησιμοποιήσει online σε επιχειρήσεις που συνεργάζονται με τις υπηρεσίες ασφαλείας Verified by VISA και Mastercard® Secure CodeTM.

Για να ολοκληρωθεί η online πληρωμή σας, πρέπει να πληκτρολογήσετε το Password που έχετε επιλέξει και γνωρίζετε μόνο εσείς. Είναι η ηλεκτρονική υπογραφή σας.

Πρόσθετο επίπεδο προστασίας
Διπλή ταυτοποίηση

Διπλή ταυτοποίηση

Το σύστημα αναγνωρίζει αμέσως τον αριθμό της κάρτας σας όταν τη χρησιμοποιείτε σε ηλεκτρονικά καταστήματα με τις υπηρεσίες ασφαλείας Verified by VISA και Mastercard® Secure CodeTM. Σας μεταφέρει αυτόματα σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Εκεί κάνετε εγγραφή στην υπηρεσία ασφαλείας ή συμπληρώνετε κατευθείαν το Password σας (εάν έχετε ήδη κάνει εγγραφή). Με αυτόν τον τρόπο η χρέωση της κάρτας σας πραγματοποιείται με ασφάλεια.

Διπλή ταυτοποίηση
Σιγουριά στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Σιγουριά στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα σε όλο τον κόσμο προσφέρουν το πρόσθετο επίπεδο ασφαλείας των υπηρεσιών Verified by VISA και Mastercard® Secure CodeTM. Σε αυτά έχετε τη σιγουριά ότι κάνετε τις online αγορές σας με διπλή ασφάλεια.

Τα αναγνωρίζετε εύκολα από το λογότυπο των υπηρεσιών ασφαλείας που προβάλλουν.

Σιγουριά στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις
Το προφίλ των online πληρωμών σας

Το προφίλ των online πληρωμών σας

Οι υπηρεσίες ασφαλείας Verified by VISA και Mastercard® Secure CodeTM αναλύουν το προφίλ σας από τις online πληρωμές που πραγματοποιείτε στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Ελέγχουν ότι κάθε νέα online συναλλαγή που προσπαθείτε να κάνετε με την κάρτα σας ταιριάζει στο προφίλ σας.
Το προφίλ των online πληρωμών σας

Δωρεάν εγγραφή

Εάν έχετε κάρτα VISA ή Mastercard, κάντε τώρα την εγγραφή σας στις υπηρεσίες Verified by VISA και Mastercard® Secure CodeTM:

ΕΓΓΡΑΦΗ στις υπηρεσίες ασφαλείας

Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας από το online κατάστημα της συνεργαζόμενης επιχείρησης τη στιγμή που ολοκληρώνετε την αγορά σας.

Δείτε βήμα-βήμα τη διαδικασία εγγραφής στις υπηρεσίες ασφαλείας.