Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Στεγαστικό δάνειο

Στεγαστικό δάνειο

Προνομιακοί όροι

για το κυμαινόμενο επιτόκιό σας

Ευελιξίες

στην αποπληρωμή του δανείου

Προέγκριση δανείου

σε μόλις 3 ημέρες

Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με κυμαινόμενο επιτόκιο με βάση το Euribor 3m και περιθώριο επιτοκίου (spread) από 2,45% με προσημείωση ακινήτου. Έτσι χρηματοδοτείτε με προνομιακούς όρους τα σχέδιά σας να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε σταθερό επιτόκιο για αρχική ή για όλη διάρκεια του δανείου για να υπολογίζετε με ακρίβεια τα οικονομικά σας.

Για να λύσετε τις απορίες σας, δείτε τι απαντάμε στις συχνές ερωτήσεις σας για το στεγαστικό δάνειο. Μπορείτε επίσης να τηλεφωνήσετε στην Ειδική Γραμμή Εξυπηρέτησης για Στεγαστικά Δάνεια της Eurobank, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-21:00: 2109555888

Κάντε αίτηση για στεγαστικό δάνειο σε ένα κατάστημά μας ή με βιντεοκλήση με v-Banking εφόσον είστε πελάτης μας και έχετε κωδικούς e-Banking. Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος κι ένας Σύμβουλός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Θέλω στεγαστικό δάνειο

Αποκτήστε στεγαστικό δάνειο

Κάντε αίτηση για στεγαστικό δάνειο σε ένα κατάστημά μας ή με v-Banking εφόσον είστε πελάτης μας και έχετε κωδικούς σύνδεσης. Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος κι ένας Σύμβουλός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Θέλω στεγαστικό δάνειο

Για να λύσετε τις απορίες σας, δείτε τι απαντάμε στις συχνές ερωτήσεις σας για το στεγαστικό δάνειο. Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε αναλυτικά στην Ειδική Γραμμή Εξυπηρέτησης για Στεγαστικά Δάνεια της Eurobank:

  • 2109555888, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-21:00.

Σας καθοδηγούμε σε κάθε βήμα από την οικονομική προέγκριση μέχρι την εκταμίευση του στεγαστικού δανείου σας. Σας δίνουμε όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε σύμφωνα με τον Ν.4438/2016 για τα στεγαστικά δάνεια.

Δείτε βήμα-βήμα πώς αποκτάτε στεγαστικό δάνειο.