Προνόμια στην ψυχαγωγία με Personal Banking | Eurobank
Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Σας βοηθάμε να αξιοποιείτε τον ελεύθερο χρόνο σας με τον καλύτερο τρόπο με τα προνόμια ψυχαγωγίας του Personal Banking. Οργανώνουμε τις εξόδους σας και βρίσκουμε το κατάλληλο δώρο για κάθε περίσταση. Δείτε πόσο εύκολα οργανώνετε τη διασκέδασή σας με τις κάρτες Personal Banking Debit Mastercard και Personal Banking Visa της Eurobank.

Για τη διασκέδασή σας

Βρίσκουμε για εσάς πολιτιστικά και αθλητικά θεάματα σε όλη την Ελλάδα, το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη. Κάνουμε κράτηση ή αγοράζουμε εισιτήρια και σας τα στέλνουμε. Εσείς μαζί με το κόστος του εισιτηρίου, χρεώνεστε μόνο τα έξοδα αποστολής.

Για το γεύμα σας

Σας προτείνουμε τα εστιατόρια που ταιριάζουν με τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντά σας. Αναζητάμε με βάση το είδος της κουζίνας, τις διακρίσεις του εστιατορίου, το κόστος ανά άτομο, την αισθητική κ.λπ.

Εάν ενδιαφέρεστε για κάποιο συγκεκριμένο εστιατόριο, σας ενημερώνουμε για τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του και όποια άλλη πληροφορία χρειάζεστε. Σας λέμε πού βρίσκεται και πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε ή κάνουμε κράτηση για εσάς εάν θέλετε. Ελέγχουμε ποιες κάρτες είναι αποδεκτές.

Για να κάνετε ένα δώρο

Αναζητάμε δώρο για κάθε περίσταση, όπως κρασιά και οινοπνευματώδη, λουλούδια, γλυκά ή βιβλία. Το στέλνουμε εκ μέρους σας στη διεύθυνση που μας δίνετε, την ημερομηνία και την ώρα που θέλετε. 

Κερδίστε χρόνο

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας στο EuroPhone Personal Banking σας εξυπηρετεί 365 ημέρες τον χρόνο 10:00-20:00:

  • 2109555111 από κινητό και σταθερό

Δείτε αναλυτικά πώς διευκολύνουν την καθημερινότητά σας οι κάρτες Personal Banking Debit Mastercard και Personal Banking Visa της Eurobank.