Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Σας βοηθάμε να αξιοποιείτε τον ελεύθερο χρόνο σας με τα προνόμια ψυχαγωγίας του Personal Banking. Σας προτείνουμε θεάματα, εστιατόρια και προγράμματα σε health club. Σας βοηθάμε να οργανώσετε τις εξόδους σας αλλά και προσωπικές ή εταιρικές εκδηλώσεις.

Αρκεί να έχετε τη χρεωστική κάρτα Personal Banking Debit Mastercard.

Για τη διασκέδασή σας

Βρίσκουμε για εσάς πολιτιστικά και αθλητικά θεάματα σε όλη την Ελλάδα, το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη. Κάνουμε κράτηση ή αγοράζουμε εισιτήρια και σας τα στέλνουμε. Εσείς, μαζί με το κόστος του εισιτηρίου, χρεώνεστε μόνο τα έξοδα αποστολής.

Για τα γεύματά σας

Σας προτείνουμε τα εστιατόρια που ταιριάζουν με τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντά σας. Αναζητάμε με βάση το είδος της κουζίνας, τις διακρίσεις του εστιατορίου, το κόστος ανά άτομο, την αισθητική κ.λπ.

Εάν ενδιαφέρεστε για κάποιο συγκεκριμένο εστιατόριο, σας ενημερώνουμε για τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του και όποια άλλη πληροφορία χρειάζεστε. Σας λέμε πού βρίσκεται και πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε ή κάνουμε κράτηση για εσάς εάν θέλετε. Ελέγχουμε ποιες κάρτες είναι αποδεκτές.

Για τα δώρα σας

Αναζητάμε δώρο για κάθε περίσταση, όπως κρασιά και οινοπνευματώδη, λουλούδια, γλυκά ή βιβλία. Το στέλνουμε εκ μέρους σας στη διεύθυνση που μας δίνετε, την ημερομηνία και την ώρα που θέλετε. Πληρώνετε με την κάρτα σας το δώρο που επιλέγετε και τα έξοδα αποστολής του.

Για τις εκδηλώσεις σας

Βρίσκουμε για εσάς τους καλύτερους επαγγελματίες στην οργάνωση εκδηλώσεων: συνεδριακά κέντρα και ξενοδοχεία, αλλά και εταιρείες catering, ανθοστολισμού, φωτισμού, μουσικής και οπτικοακουστικού εξοπλισμού.

Οργανώστε τις εταιρικές εκδηλώσεις σας, όπως συνέδρια, δεξιώσεις και παρουσιάσεις, αλλά και προσωπικές εκδηλώσεις σας, όπως πάρτι, γάμο ή βάφτιση, και χαρίστε στους καλεσμένους σας μια αξέχαστη εμπειρία.

Για την ευεξία σας

Έχετε αποκλειστική έκπτωση 15% και δωρεάν εγγραφή για εξατομικευμένες υπηρεσίες fitness και wellness στα Holmes Place στην Αθήνα, το Μαρούσι και τη Γλυφάδα.

Ελάτε στους χώρους υψηλής αισθητικής των Holmes Place για καλύτερη ποιότητα ζωής. Γυμναστείτε στα πιο εξελιγμένα μηχανήματα άσκησης με την έμπειρη ομάδα των Health & Wellness Experts. Απολαύστε όλα τα προνόμια ενός premium club με διεθνή παρουσία.

Βελτιώστε τη διατροφή σας, ενισχύστε τη φυσική κατάστασή σας και νιώστε ευεξία με τα προγράμματα των Holmes Place. Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για προσωπική ξενάγηση και 3 δωρεάν δοκιμαστικές ημέρες ευεξίας πριν αποφασίσετε ποιο από τα 5 προγράμματα Better than Yesterday σας ταιριάζει.

Κερδίστε χρόνο

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας στο EuroPhone Personal Banking σας εξυπηρετεί 365 ημέρες τον χρόνο 10:00-20:00:

  • 2109555111 από κινητό και σταθερό

Δείτε αναλυτικά πώς διευκολύνει την καθημερινότητά σας η χρεωστική κάρτα Personal Banking Debit Mastercard.