Προνόμια για την επιχείρησή σας | Eurobank
Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Στηρίξτε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας με τα κατάλληλα εργαλεία χρηματοδότησης και τη βοήθεια του Personal Banker σας. Εξοικονομήστε χρήματα με τον εξειδικευμένο λογαριασμό Δυναμικός Όψεως. Αξιοποιήστε τα πλεονεκτήματα των προγραμμάτων ενίσχυσης ρευστότητας και χρηματοδότησης επενδύσεων με προνομιακούς όρους.

Ο λογαριασμός σας

Ο λογαριασμός Δυναμικός Όψεως σχεδιάστηκε ειδικά για να διευκολύνει την καθημερινότητα του ελεύθερου επαγγελματία και των μικρών επιχειρήσεων.

Πραγματοποιήστε τις καθημερινές συναλλαγές σας:

  • Επωφεληθείτε από το προνομιακό επιτόκιο στις καταθέσεις σας.
  • Πραγματοποιήστε τις πληρωμές σας online χωρίς έξοδα με τις e-συναλλαγές.
  • Κερδίστε χρόνο κάνοντας τις συναλλαγές σας από τον υπολογιστή ή το κινητό σας.
  • Καλύψτε έκτακτες υποχρεώσεις σας με τη δυνατότητα υπερανάληψης.
  • Διαχειριστείτε τις πληρωμές σας πάνω από 1.500€ με μπλοκ επιταγών.

Δείτε πώς μπορείτε να ανοίξετε λογαριασμό Δυναμικός Όψεως.

Η ρευστότητα της επιχείρησής σας

Καλύψτε μεγάλο μέρος των αναπτυξιακών ή των λειτουργικών αναγκών σας με τα προγράμματα Κεφαλαίου Κίνησης. Εξασφαλίστε τα χρήματα που χρειάζεστε και εξοφλήστε την οφειλή σας σε δόσεις κάθε 1 ή 3 μήνες, ανάλογα με τον κύκλο δραστηριοτήτων της επιχείρησής σας.

Εισπράξτε αμέσως τα χρήματα από τις πωλήσεις με πίστωση, χάρη στα πρωτοποριακά προγράμματα Factoring. Αποδεσμεύστε ρευστότητα από τις μεταχρονολογημένες απαιτήσεις σας αλλά και χρόνο και κόπο από τη διαχείρισή τους.

Η χρηματοδότηση των αναγκών σας

Ο Personal Banker σας βοηθά να αξιοποιήσετε τα ελληνικά ή τα ευρωπαϊκά προγράμματα χρηματοδότησης που προσφέρει η Eurobank για να στηρίξετε την επιχείρησή σας: π.χ. χρηματοδοτικά προγράμματα μέσω του Ταμείου Εγγυοδοσίας (ΤΕΜΠΜΕ) ή της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ).

Μπορείτε να εντάξετε την επιχείρησή σας στα επιχειρησιακά προγράμματα ΕΣΠΑ 2014-2020 που υλοποιούνται με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Λαμβάνετε την επιχορήγηση που δικαιούστε προκαταβολικά από την Eurobank.

Ο εξοπλισμός της επιχείρησής σας

Εκσυγχρονίστε την επιχείρησή σας με τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα επαγγελματικού εξοπλισμού και στέγης με σταθερό ή κυμαινόμενο επιτόκιο. Επενδύστε σε πάγιο εξοπλισμό και αξιοποιήστε ευκαιρίες σε νέες αγορές. Περιορίστε το λειτουργικό κόστος και βελτιώστε την παραγωγικότητά σας.

Εναλλακτικά, αξιοποιήστε τα προγράμματα χρηματοδοτικής μίσθωσης (leasing) για την απόκτηση εξοπλισμού και επαγγελματικής στέγης. Επωφεληθείτε από την απαλλαγή φόρου που προβλέπει ο νόμος για να ενισχύσετε τη ρευστότητα της επιχείρησής σας.

Όλες οι ευκαιρίες για την επιχείρησή σας

Για να ανακαλύψετε κι άλλες ευκαιρίες και προνόμια για την επιχείρησή σας, συζητήστε με τον Personal Banker σας τις επαγγελματικές ανάγκες σας.