Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Στηρίξτε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας με τα κατάλληλα εργαλεία χρηματοδότησης και τη βοήθεια του Personal Banker σας. Εξοικονομήστε χρήματα με τον επαγγελματικό λογαριασμό σας. Αξιοποιήστε τα πλεονεκτήματα των προγραμμάτων ενίσχυσης ρευστότητας και χρηματοδότησης επενδύσεων με προνομιακούς όρους.

Ο επαγγελματικός λογαριασμός σας

Ο επαγγελματικός λογαριασμός σχεδιάστηκε ειδικά για να διευκολύνει την καθημερινότητα του ελεύθερου επαγγελματία και των μικρών επιχειρήσεων. Επιλέγετε το είδος λογαριασμού που ταιριάζει περισσότερο στην επιχείρησή σας: Όψεως ή Όψεως Έντοκος.

Πραγματοποιήστε τις καθημερινές συναλλαγές σας:

  • Επωφεληθείτε από τη δωρεάν πρόσβαση σε βασικά προϊόντα και υπηρεσίες Eurobank με το πρόγραμμα Classic for Business.
  • Εξοικονομήστε επιπλέον χρήματα από συνηθισμένες συναλλαγές της επιχείρησής σας, όπως πληρωμές και μεταφορές χρημάτων, με το πρόγραμμα Advanced for Business.
  • Κερδίστε χρόνο κάνοντας τις συναλλαγές σας από τον υπολογιστή ή το κινητό σας.
  • Καλύψτε έκτακτες υποχρεώσεις σας με την υπηρεσία υπερανάληψης.
  • Διαχειριστείτε τις πληρωμές σας πάνω από 500€ με μπλοκ επιταγών.

Δείτε αναλυτικά τις σας προσφέρει ο λογαριασμός Όψεως και ο λογαριασμός Όψεως Έντοκος.

Η ρευστότητα της επιχείρησής σας

Καλύψτε μεγάλο μέρος των αναπτυξιακών ή των λειτουργικών αναγκών σας με τα προγράμματα Κεφαλαίου Κίνησης. Εξασφαλίστε τα χρήματα που χρειάζεστε και εξοφλήστε την οφειλή σας σε δόσεις κάθε 1 ή 3 μήνες, ανάλογα με τον κύκλο δραστηριοτήτων της επιχείρησής σας.

Εισπράξτε αμέσως τα χρήματα από τις πωλήσεις με πίστωση, χάρη στα πρωτοποριακά προγράμματα Factoring. Αποδεσμεύστε ρευστότητα από τις μεταχρονολογημένες απαιτήσεις σας αλλά και χρόνο και κόπο από τη διαχείρισή τους.

Η χρηματοδότηση των αναγκών σας

Ο Personal Banker σάς βοηθά να αξιοποιήσετε τα ελληνικά ή τα ευρωπαϊκά προγράμματα χρηματοδότησης που προσφέρει η Eurobank για να στηρίξετε την επιχείρησή σας: π.χ. με το πρόγραμμα χρηματοδότησης COSME ή τη δράση Επιχειρηματική Χρηματοδότηση – ΤΕΠΙΧ ΙΙ.

Μπορείτε να εντάξετε την επιχείρησή σας στα επιχειρησιακά προγράμματα ΕΣΠΑ 2014-2020 που υλοποιούνται με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Λαμβάνετε την επιχορήγηση που δικαιούστε προκαταβολικά από την Eurobank.

Ο εξοπλισμός της επιχείρησής σας

Εκσυγχρονίστε την επιχείρησή σας με τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα επαγγελματικού εξοπλισμού και στέγης με σταθερό ή κυμαινόμενο επιτόκιο. Επενδύστε σε πάγιο εξοπλισμό και αξιοποιήστε ευκαιρίες σε νέες αγορές. Περιορίστε το λειτουργικό κόστος και βελτιώστε την παραγωγικότητά σας.

Εναλλακτικά, αξιοποιήστε τα προγράμματα χρηματοδοτικής μίσθωσης (leasing) για την απόκτηση εξοπλισμού και επαγγελματικής στέγης. Επωφεληθείτε από την απαλλαγή φόρου που προβλέπει ο νόμος για να ενισχύσετε τη ρευστότητα της επιχείρησής σας.

Όλες οι ευκαιρίες για την επιχείρησή σας

Για να ανακαλύψετε κι άλλες ευκαιρίες και προνόμια για την επιχείρησή σας, συζητήστε με τον Personal Banker σας τις επαγγελματικές ανάγκες σας.