Κάντε την αποταμίευση παιχνίδι! | Eurobank
Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Έλα να ταξιδέψεις μέσα από το κινητό σε μια φανταστική πόλη, την Κουμπαρούπολη. Εκεί μένει ο Ταφ-Ταφ, ένας ξεχωριστός σκύλος που ξέρει πολλά. Σου μαθαίνει πώς να αποταμιεύεις. Αυτό σημαίνει να μαζεύεις χρήματα σιγά-σιγά για να τα χρησιμοποιήσεις για έναν σκοπό: να αποκτήσεις κάτι που θέλεις πολύ ή να πραγματοποιήσεις μια επιθυμία σου.
   
Κάντε την αποταμίευση παιχνίδι 1

Μαζί με τους γονείς σου

Οι γονείς σου σε βοηθάνε να μπεις στην εφαρμογή της Κουμπαρούπολης. Το κλειδί για την πόλη είναι ένας αριθμός που ξέρουν μόνο εκείνοι. Εκεί διαλέγεις τι θέλεις πιο πολύ να αγοράσεις.

Για να τα καταφέρεις, πρέπει να μαζέψεις ευρώ σιγά-σιγά στον ψηφιακό κουμπαρά σου. Ο κουμπαράς αυτός είναι τέλειος και νομίζεις ότι είναι αληθινός.

Κάντε την αποταμίευση παιχνίδι 1
Κάντε την αποταμίευση παιχνίδι 2

Παίζεις και μαθαίνεις

Στην Κουμπαρούπολη περνάς υπέροχα. Με τον Ταφ-Ταφ και τους γονείς σου μαθαίνεις όσα χρειάζεται να ξέρεις για τα χρήματα και πώς να τα χρησιμοποιείς σωστά.

Αυτά που μαθαίνεις θα σου χρειαστούν σε όλη την υπόλοιπη ζωή σου. Όταν μεγαλώσεις, θα χρησιμοποιείς χρήματα κάθε μέρα.

Ξέρεις να χρησιμοποιήσεις σωστά τα χρήματα που αποταμιεύεις; Είναι στο χέρι σου να δείξεις στους γονείς σου ότι μπορούν να σε εμπιστεύονται.

Κάντε την αποταμίευση παιχνίδι 2
Κάντε την αποταμίευση παιχνίδι 3

Μια διαφορετική βόλτα στην πόλη

Δες γύρω σου πόσο όμορφα είναι τα κτίρια της Κουμπαρούπολης: το ταχυδρομείο, η αγορά, η σχολή και η τράπεζα. Μοιάζουν σαν αληθινά.

Ευτυχώς, ο Ταφ-Ταφ, πάντα δίπλα σου, σε καθοδηγεί στην πόλη. Σου μαθαίνει καινούργια πράγματα και σε βοηθά να αποταμιεύεις στον ψηφιακό κουμπαρά σου.

Κάντε την αποταμίευση παιχνίδι 3
Κάντε την αποταμίευση παιχνίδι 4

Δυο λόγια προς τους γονείς σου

Η Κουμπαρούπολη είναι για παιδιά προσχολικής ηλικίας και δημοτικού. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή, πιστοποιημένη από παιδαγωγούς και παιδοψυχολόγους της Εταιρείας Σχολικής Οικογενειακής Συμβουλευτικής και Έρευνας.

Με την καθοδήγησή σας τα παιδιά μαθαίνουν την οικονομική αλφαβήτα και διασκεδάζουν. Αποταμιεύουν με τον ψηφιακό κουμπαρά, κι εσείς τα επιβραβεύετε για την πειθαρχία, την υπομονή και την υπευθυνότητά τους.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τη λειτουργία και την ασφάλεια της εφαρμογής Κουμπαρούπολη app και κατεβάστε την από το App Store ή το Google play:

Κάντε την αποταμίευση παιχνίδι 4