Νέο e-Banking και Eurobank Mobile App | Eurobank
Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Η νέα ηλεκτρονική τραπεζική της Eurobank εξελίσσεται, σχεδιασμένη για να μπορείτε να δίνετε αξία στα σημαντικά. Τώρα όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε για τα προϊόντα, τις συναλλαγές και τα οικονομικά σας ζωντανεύουν στην αρχική οθόνη σας.
   

Το νέο e-Banking σας δίνει τον έλεγχο

Στην αρχική οθόνη βλέπετε όλα τα προϊόντα σας. Συνοπτικές απεικονίσεις και διαδραστικά γραφήματα σας δίνουν με την πρώτη ματιά όλες τις πληροφορίες για τα οικονομικά σας. Με ένα κλικ κάνετε τις συναλλαγές σας.

Από όλες τις συσκευές σας πλοηγείστε εύκολα σε ένα όμορφο, εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον, σχεδιασμένο με βάση τις ανάγκες σας.

Δείτε πώς εξελίσσεται η τραπεζική εμπειρία σας:

Εύκολη μετάβαση στο νέο e-Banking

Όλα σας τα δεδομένα μεταφέρονται αυτόματα στο περιβάλλον του νέου e-Banking. Οι ρυθμίσεις που έχετε κάνει εξακολουθούν να ισχύουν.

  • Συνδεθείτε με τους κωδικούς που ήδη έχετε (Username και Password).
  • Βρείτε όλα τα προϊόντα σας στην αρχική οθόνη.
  • Αναζητήστε εύκολα στοιχεία από τα ευρετήρια και τις αποθηκευμένες συναλλαγές σας.

Δείτε πόσο απλά αποκτάτε πρόσβαση στο νέο e-Banking:

Το νέο Eurobank Mobile App σας χαρίζει ελευθερία

Πάνω από 400 υπηρεσίες πληρωμής είναι στη διάθεσή σας από ένα σημείο. Κάθε κίνηση απεικονίζεται στο διαδραστικό χρονολόγιό σας.

Με μια ματιά βλέπετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε καθημερινά. Κάνετε γρήγορα συναλλαγές με την εξελιγμένη εμπειρία που έχετε και στο e-Banking.

Τα δεδομένα σας θωρακίζονται με ακόμη πιο έξυπνα συστήματα ασφαλείας: βιομετρική ταυτοποίηση Touch ID ή Face ID, δυνατότητα Shake2Logout κ.ά.

Κάντε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη από το κινητό σας: