Οι στρατηγικές μας προτεραιότητες | Eurobank
Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Πιστεύουμε στη χώρα μας και τη στηρίζουμε με τις στρατηγικές μας προτεραιότητες. Δίνουμε έμφαση στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, την κοινωνία και την αειφόρο ανάπτυξη. Ενισχύουμε την επιχειρηματική εξωστρέφεια και την καινοτομία. Αναδεικνύουμε διαχρονικές αξίες που δημιουργούν ένα καλύτερο σήμερα και αύριο για όλους μας.

Ελληνική επιχειρηματικότητα και εξωστρέφεια

Πιστεύουμε στη δύναμη των ελληνικών προϊόντων και των Ελλήνων παραγωγών και θέλουμε να ανοίγουν τους ορίζοντές τους στο εξωτερικό. Σταθερά, με συνέπεια και στρατηγική επενδύουμε σε πρωτοβουλίες που ενισχύουν την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων.

Δημιουργούμε προοπτικές βιώσιμης απασχόλησης για να μη φεύγουν στο εξωτερικό οι πιο ικανοί και ταλαντούχοι νέοι μας. Θέλουμε να βρίσκουν στην Ελλάδα ευκαιρίες για να κάνουν πράξη τις ιδέες τους. Στηρίζουμε τη νεανική επιχειρηματικότητα. Μέσα από την έρευνα και την καινοτομία ενεργοποιούμε την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Καινοτομίες για εσάς 

Οδηγούμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Eurobank για να απολαμβάνετε όλα τα πλεονεκτήματα μιας σύγχρονης τράπεζας όπου κι αν βρίσκεστε. Θέλουμε η εξυπηρέτησή σας να είναι όλο και πιο εύκολη, ασφαλής και ευχάριστη.

Ενσωματώνουμε τεχνολογίες αιχμής και έξυπνες εφαρμογές στις υπηρεσίες μας. Με κάθε βήμα καινοτομίας που διανύουμε, επιδιώκουμε η δική σας ζωή σας να γίνεται πιο απλή και ουσιαστική.

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Οι διαχρονικές αξίες της κοινωνίας μας

Αναγνωρίζουμε τον σημαντικό ρόλο της παιδείας στην κοινωνία μας. Μεταδίδουμε τη σπουδαιότητα αξιών, όπως η αποταμίευση, η μάθηση, η ευγενής άμιλλα και η προσπάθεια για την κατάκτηση υψηλών στόχων, και επιβραβεύουμε την αριστεία.

Συμβάλλουμε στην ανακούφιση ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, φροντίζοντας ιδιαίτερα για τα παιδιά.

Στηρίζουμε τους Έλληνες αθλητές που αγωνίζονται με συνέπεια και ήθος. Μέσα από τη δική τους προσπάθεια αναδεικνύουμε τα ιδανικά του αθλητισμού. Ενισχύουμε σημαντικά πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας

Προτεραιότητα στον άνθρωπο

Αφετηρία και προορισμός της φιλοσοφίας μας είναι οι άνθρωποι: οι πελάτες μας, οι μέτοχοι, οι επενδυτές και όσοι σχετίζονται μαζί μας.

Με το ίδιο μέλημα φροντίζουμε για τους δικούς μας ανθρώπους: το ανθρώπινο δυναμικό μας. Αναδεικνύουμε τα κυρίαρχα σημεία που μας χαρακτηρίζουν και μας διαφοροποιούν από τους άλλους .

Εισάγουμε σύγχρονες μεθοδολογίες και συστήματα που ενισχύουν την ανάπτυξη των εργαζομένων μας. Τους στηρίζουμε στην επαγγελματική πορεία τους και τους δίνουμε ευκαιρίες να εξελιχτούν. Αναγνωρίζουμε τη συμβολή τους και επιβραβεύουμε την προσπάθειά τους.

ΘΕΛΩ να ενημερωθώ

Περιβάλλον και αειφόρος ανάπτυξη

Αναγνωρίζουμε ότι η δραστηριότητά μας έχει επιπτώσεις στο περιβάλλον. Για να μειώνουμε το αποτύπωμά μας και να προστατεύουμε το περιβάλλον, εφαρμόζουμε πρακτικές αειφορίας. Ευαισθητοποιούμε τους ανθρώπους μας και τους εκπαιδεύουμε σε αυτές τις πρακτικές. 

Θέτουμε συγκεκριμένους στόχους για να χρησιμοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους φυσικούς πόρους, να ελαχιστοποιούμε την παραγωγή αποβλήτων και να μετριάζουμε την κλιματική αλλαγή.

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ