Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Φέτος τα Χριστούγεννα η Επιστροφή επιβραβεύει τους κατόχους καρτών Eurobank και στις εξαργυρώσεις!

Καθώς στη σημερινή συγκυρία η ανάγκη για οικονομία είναι μεγαλύτερη από ποτέ, η Eurobank με το πρόγραμμα επιβράβευσης Επιστροφή, ανταποκρίνεται για μια ακόμη φορά στις ανάγκες των πελατών της με μία μοναδική εορταστική προσφορά: 30% επιπλέον Επιστροφή στο ποσό κάθε εξαργύρωσης. όλο το Δεκέμβριο. Για παράδειγμα, εάν ο πελάτης έχει διαθέσιμα €100 Επιστροφής και τα εξαργυρώσει το Δεκέμβριο σε οποιαδήποτε από τις 4.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του Προγράμματος, θα κερδίσει 30% επιπλέον Επιστροφή, δηλ. €30. To ποσό αυτό θα πιστωθεί στην κάρτα του το πρώτο 15νθήμερο Ιανουαρίου 2013.

Έτσι, οι κάτοχοι καρτών Eurobank χρησιμοποιώντας τις κάρτες τους αντί για μετρητά «ρίχνουν τις τιμές» εξαργυρώνοντας τα διαθέσιμα ευρώ τους σε οποιαδήποτε από τις 4.500 επιχειρήσεις του προγράμματος.

Με την προσφορά αυτή η Eurobank συνεχίζει να στηρίζει τους πελάτες της κάνοντας πιο συμφέρουσες και τις γιορτινές αγορές τους !

Το πρόγραμμα Επιστροφή, το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών,προσφέρει καθημερινό όφελος από τις αγορές με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Eurobank σε πάνω από 4.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Χρησιμοποιώντας κάρτες Eurobank αντί για μετρητά και εξαργυρώνοντας τα ευρώ που έχουν συγκεντρώσει, οι κάτοχοι καρτών Eurobank πληρώνουν λιγότερο ή και καθόλου για τις αγορές τους.

Αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος και των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων θα βρείτε στο www.epistrofi-eurobank.gr ή στη δωρεάν εφαρμογή Επιστροφή app για smartphones από το AppStore και το Googleplay.