Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Eurobank EFG Factors: Δεύτερη εταιρεία Factoring παγκοσμίως

Στη δεύτερη θέση παγκοσμίως στο Διεθνές Factoring σε σύνολο 252 εταιρειών από 66 χώρες, κατέταξε ο οργανισμός Factors Chain International (F.C.I.) την Eurobank EFG Factors. Τη διάκριση αυτή απέσπασε η εταιρεία για το 2009, κατά τη διάρκεια του 42ου ετήσιου διεθνούς συνεδρίου της F.C.I. που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη Βιέννη.
Η αξιολόγηση για την κατάταξη των εταιρειών factoring γίνεται με ψηφοφορία μεταξύ των μελών της F.C.I. βάσει ποιοτικών και ποσοτικών κριτηρίων, όπως η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, o όγκος των εκχωρούμενων απαιτήσεων, η αποτελεσματική διαχείριση του management, η εμπειρία των στελεχών της κ.α.
Υπενθυμίζεται ότι το 2009, η Eurobank EFG Factors είχε επιλεγεί στην πρώτη θέση παγκοσμίως στην αντίστοιχη διοργάνωση. Έτσι, η εταιρία καταξιώνεται πλέον μεταξύ των καλύτερων εταιρειών του κλάδου παγκοσμίως συμπεριλαμβανομένων γνωστών ομίλων από τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιαπωνία,  την Κίνα, την Αγγλία και τις ΗΠΑ.
Οπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Eurobank EFG Factors, κ. Γιώργος Καραγιαννόπουλος: «η Εταιρεία αποδεικνύει για μια ακόμη φορά και κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες για την Ελλάδα, ότι μπορεί να απολαμβάνει την εκτίμηση του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο και να διατηρεί το υψηλό επίπεδο και τη συνέπεια στην ποιότητα των υπηρεσιών της, κατοχυρώνοντας την ηγετική της θέση επί σειρά ετών».