Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Eurobank Χρηματιστηριακή: Νέα Στελέχη

H Eurobank EFG Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ., παράλληλα με τη συνεχή αναβάθμιση και ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών και θεωρώντας πως η αναταραχή που χαρακτηρίζει την τελευταία περίοδο τις αγορές, δημιουργεί επίσης σημαντικές ευκαιρίες προσέλκυσης έμπειρων και αξιόλογων στελεχών, ενισχύει το δυναμικό της με πέντε νέα καταξιωμένα στελέχη που διαθέτουν πολυετή εμπειρία στο χρηματιστηριακό τομέα.

Συγκεκριμένα, τα πέντε νέα στελέχη είναι:

Η κα. Αναστασία Λυκοτραφίτη, από την Εθνική Π&Κ
Ο κ. Γιώργος Νιάρχος, από την Εθνική Π&Κ
Ο κ. Σταμάτιος Δραζιώτης, από την UBSO κ. Νεκτάριος Παπαγιαννακόπουλος, από τον ΟΤΕ
O κ. Δημήτριος Φλαμούρης, από την RBS

Με την ένταξη τους στο δυναμικό της Eurobank EFG Χρηματιστηριακή, η εταιρεία θα ενισχύσει περαιτέρω την εξυπηρέτηση ιδιωτών πελατών τόσο στην ελληνική αγορά όπου κατέχει ηγετική θέση, όσο και στις διεθνείς αγορές καθώς και το Τμήμα Ανάλυσης της εταιρείας.

Η Eurobank EFG Χρηματιστηριακή είναι η μεγαλύτερη χρηματιστηριακή εταιρεία στον τομέα εξυπηρέτησης πελατών με 40.000 ενεργούς ιδιώτες πελάτες και 170.000 χρηματιστηριακούς κωδικούς. Προσφέρει στους πελάτες της πρόσβαση για συναλλαγές σε μετοχές και παράγωγα, σε πραγματικό χρόνο, σε 30 διεθνή χρηματιστήρια ενώ δραστηριοποιείται και στις αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών στους πελάτες της η Eurobank ΕFG Χρηματιστηριακή, έχει ήδη ξεκινήσει την πιλοτική εφαρμογή της αναβαθμισμένης ηλεκτρονικής πλατφόρμας “Eurobanktrader” η οποία μέσω του internet παρέχει τη δυνατότητα  απευθείας  εκτέλεσης χρηματιστηριακών πράξεων, εκτός από το ελληνικό Χρηματιστήριο όπου ήδη εφαρμόζεται, και σε ξένα χρηματιστήρια σε πραγματικό χρόνο, όλο το 24ωρο. Σημειώνεται οτι περισσότεροι από 3000 ενεργοί πελάτες της εταιρείας, ήδη χρησιμοποιούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις συναλλαγές τους στο ελληνικό Χρηματιστήριο.

Η Eurobank EFG Χρηματιστηριακή η οποία διαθέτει το μεγαλύτερο χρηματιστηριακό δίκτυο στην Ελλάδα, έχει θέσει ως βασική προτεραιότητά της την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες της, εφάμιλλες με εκείνες των μεγαλύτερων χρηματιστηριακών εταιρειών του κόσμου, κατέχοντας σήμερα την 1η θέση στην ελληνική αγορά.