Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Διεθνής διάκριση για την Eurobank EFG Factors

Την πρώτη θέση παγκοσμίως κατέκτησε η Eurobank EFG Factors στον τομέα του Διεθνούς Factoring (Εισαγωγικό & Εξαγωγικό). Τη διάκριση αυτή απέσπασε η εταιρεία για το 2008, κατά τη διάρκεια του 41ου ετήσιου διεθνούς συνεδρίου της Factors Chain International (F.C.I.) που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη τον περασμένο μήνα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της F.C.I., η Eurobank EFG Factors κατέκτησε την πρώτη θέση επί του συνόλου των 247 εταιρειών - μελών της FCI από 66 χώρες.

Η αξιολόγηση για την κατάταξη των εταιρειών γίνεται με ψηφοφορία μεταξύ των μελών βάσει ποιοτικών και ποσοτικών κριτηρίων, όπως η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, ο ετήσιος τζίρος (εκχωρούμενες απαιτήσεις), η αποτελεσματική διαχείριση του management, η εμπειρία του στελεχών της κ.α. Η Eurobank Factors ήταν η μόνη εταιρεία που αξιολογήθηκε ως "Excellent" βάσει αυτών των κριτηρίων.

Η διάκριση αυτή είναι η μεγαλύτερη που μπορεί να λάβει ένας Factor και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την εταιρεία μας και τον Όμιλο Eurobank EFG δήλωσε ο Γενικός Δ/ντης της Eurobank EFG Factors κ. Γ. Καραγιαννόπουλος και πρόσθεσε: «Συμπίπτει δε χρονικά με τη συντονισμένη προσπάθεια του Ομίλου μας να ενισχύσει συντεταγμένα την εξωστρέφεια των Ελληνικών επιχειρήσεων. Η εταιρεία μας μέσα από αυτή την παγκόσμια διάκριση αποδεικνύει με τον πιο  δόκιμο τρόπο ότι έχει τα εχέγγυα να αποτελέσει τον ιδανικό αρωγό αυτής της προσπάθειας ».