Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Διακρίσεις για το e-banking της Eurobank EFG

Τρεις νέες σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η υπηρεσία e-Βanking της Eurobank EFG από αναγνωρισμένα περιοδικά Τεχνολογίας στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η υπηρεσία e-Βanking της Eurobank EFG κατέκτησε τον  τίτλο “Aριστη Υπηρεσία” από το περιοδικό PCWorld (Απρίλιος 2008), διακρίθηκε με την “Κορυφαία Επίδοση” από το περιοδικό RAM και ανακηρύχθηκε ως “e-Bank of the Year” στο διαγωνισμό Technology Excellence Awards 2007, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά από τα περιοδικά PC Magazine και Τ3.

Η πρώτη διάκριση, αφορά το συγκριτικό τεστ που διεξήγαγε το περιοδικό PCWorld (Απρίλιος 2008) για τις υπηρεσίες e-Βanking Ελληνικών τραπεζών, στο οποίο το e-Banking της Eurobank κατέκτησε τον τίτλο “Aριστη Υπηρεσία”. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο περιοδικό, το “αριστείο” αυτό προσφέρεται στη Eurobank, για την πληθώρα των επιπλέον χαρακτηριστικών που διαθέτει το e-Banking της, την ισχυρή ασφάλεια των συναλλαγών και την άψογη λειτουργικότητα των υπηρεσιών του.


Το περιοδικό τεχνολογίας RAM και οι συντάκτες του απένειμαν τη διάκριση “Κορυφαία Επίδοση” στο τεύχος Φεβρουαρίου ‘08. Οι παράμετροι που αξιολόγησαν, μεταξύ άλλων, οι συντάκτες του περιοδικού σχετίζονται με την πληθώρα των υπηρεσιών που παρέχει το e-Βanking, με την πλήρη υποστήριξη των πιστωτικών καρτών, αλλά και την εξασφάλιση της άμεσης εκτέλεσης στις περισσότερες συναλλαγές.


Τέλος, η Eurobank ανακηρύχθηκε  “e-Bank of the Year”, στο διαγωνισμό Technology Excellence Awards 2007, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά από τα περιοδικά PCMagazine και Τ3. Σύμφωνα με τους συντάκτες των περιοδικών, οι υπηρεσίες της Eurobank κατάφεραν να κερδίσουν τις προτιμήσεις των συναλλασσόμενων, ανακηρύσσοντας την ως την ηλεκτρονική τράπεζα της χρονιάς, επικρατώντας του ανταγωνισμού στον τομέα του Ιnternet Βanking.