Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Τράπεζα της Χρονιάς για το 2006 η Postbank θυγατρική του Ομίλου Eurobank EFG στη Βουλγαρία

Η Postbank, θυγατρική τράπεζα του Ομίλου Eurobank EFG, ανακηρύχθηκε «Τράπεζα της Χρονιάς» για το έτος 2006 στη Βουλγαρία, ενώ παράλληλα επελέγη ως η καλύτερη Τράπεζα στην κατηγορία «Δυναμική και Ανάπτυξη» κατά την τελετή απονομής των ετήσιων βραβείων της εφημερίδας «Pari» στη Σόφια.

Την απονομή του βραβείου «Τράπεζα της Χρονιάς» πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της χώρας κ. Georgi Parvanov, ενώ από την πλευρά της Postbank το βραβείο παρέλαβαν οι κ.κ.. Αντώνιος Χασιώτης, Διευθύνων Σύμβουλος, Assen Yagodin, Γενικός Διευθυντής και η κ. Petya Dimitrova, Οικονομική διευθύντρια της Postbank και γενική διευθύντρια της DZI Bank, της δεύτερης τράπεζας του Ομίλου Eurobank EFG στη Βουλγαρία.

«Η ανακήρυξη της Postbank ως “Τράπεζα της Χρονιάς” αποτελεί σημαντική εξέλιξη για όλους μας. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση παραλαμβάνω το βραβείο εκ μέρους των πελατών, των μετόχων μας όσο και των ανθρώπων του οργανισμού μας που το αξίζουν. Ο Οργανισμός μας θα σταθεί αντάξιος των προσδοκιών σας και δεσμεύομαι προσωπικά να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες  υπηρεσίες και να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της βουλγαρικής οικονομίας και κοινωνίας», δήλωσε ο κ. Α. Χασιώτης κατά την παραλαβή του βραβείου από τον πρόεδρο της Βουλγαρίας., κ. Parvanov.

Είναι η δεύτερη φορά, μετά το 1993, που η Postbank ανακηρύσσεται Τράπεζα της Χρονιάς, ενώ στις αρχές του 2007, στο πλαίσιο έκθεσης διεθνούς τραπεζικής, τιμήθηκε με το βραβείο του «Συνόλου των Προϊόντων της» στον τομέα της αντιστάθμισης κινδύνου, ενώ παράλληλα βραβεύτηκε για την εισαγωγή υπηρεσιών Factoring στη βουλγαρική αγορά.

Στη φωτογραφία, ο κ. Αντώνης Χασιώτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Postbank, παραλαμβάνει το βραβείο από τον Πρόεδρο της Βουλγαρίας κ. G. Parvanov.