Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Στις 19.03.2018 σε εκδήλωση στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς βρεθήκαμε δίπλα στους αθλητές ιστιοπλοΐας Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή. Οι αθλητές μίλησαν για την πορεία τους προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με την Eurobank χρυσό χορηγό στο πλευρό τους.

Η νέα «Ανατολή» της ιστιοπλοΐας

Στην εκδήλωση οι αθλητές βάπτισαν την «Ανατολή», το νέο σκάφος τους τύπου 470.

Η επιλογή του ονόματος έχει σημασία για τον Παναγιώτη Μάντη και τον Παύλο Καγιαλή. Σηματοδοτεί την έναρξη της προσπάθειας να διεκδικήσουν μια μεγάλη διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Αποτυπώνει την επιθυμία τους να κατακτήσουν την κορυφή. Υπενθυμίζει τη μεγάλη και δύσκολη διαδρομή που έχουν να διανύσουν για να επιτύχουν τον στόχο τους.

Κοινές αξίες και όραμα

Οι Έλληνες αθλητές μοιράστηκαν εμπειρίες και προσωπικά βιώματα που διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα τους. Η συνέπεια και το ήθος που τους χαρακτηρίζουν μας συγκινούν. Είναι αξίες που υποστηρίζει η Eurobank στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της.

Μοιραζόμαστε την αγάπη για τη θάλασσα και το υψηλό αίσθημα ευθύνης. Την έννοια της πειθαρχίας και το πείσμα για την κατάκτηση της κορυφής.

Η ελληνική ιστιοπλοΐα μάς χαρίζει στιγμές ανάτασης

Χορηγός της ελληνικής ιστιοπλοΐας από το 2001, η Eurobank στηρίζει τους χάλκινους ολυμπιονίκες του Ρίο Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή από το 2017. Είμαστε στο πλευρό τους στον αγώνα τους για διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

Με τη δική μας χρυσή χορηγία, οι αθλητές ακολουθούν το απαιτητικό αγωνιστικό πρόγραμμά τους με αισιοδοξία. Με πνεύμα ευγενούς άμιλλας και αίσθημα αισιοδοξίας, μπορούν να αντιμετωπίσουν ισότιμα τους αντιπάλους τους.

Δείτε πώς στηρίζουμε αθλητές με χορηγίες στον ελληνικό αθλητισμό.