Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Φέτος, σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και το Εθνικό Θέατρο, δωρίζουμε εισιτήρια για παιδικές παραστάσεις σε ιδρύματα, κοινωνικές δομές και ειδικά σχολεία στην Αττική. Περίπου 1.700 παιδιά με τους συνοδούς τους θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μαγεία των ημερών με διαφορετικό τρόπο.

Μια νέα πρωτοβουλία για τα παιδιά

Αντί για εταιρικά δώρα, τα τελευταία χρόνια κάνουμε δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που φροντίζουν παιδιά. Για μία ακόμα χρονιά, αναλαμβάνουμε μια διαφορετική πρωτοβουλία.

Προσφέρουμε περίπου 1.700 εισιτήρια σε παιδιά από ιδρύματα, κοινωνικές δομές και ειδικά σχολεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη για:

  • Επιλεγμένες θεατρικές και μουσικές παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και το Εθνικό Θέατρο.
  • Το διάστημα από τον Δεκέμβριο του 2023 έως και τον Ιανουάριο του 2024.

Συνεργαζόμαστε με σημαντικούς φορείς

Για τις δωρεές μας, συνεργαζόμαστε με φορείς που συμβάλλουν στη βελτίωση των συνθηκών ζωής των παιδιών και ξεχωρίζουν για το αξιόλογο έργο τους.

Επιλέγουμε φιλανθρωπικά ιδρύματα, κοινωνικές δομές και οργανισμούς με βάση τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Δημιουργούμε όμορφες αναμνήσεις για τα παιδιά

Οραματιζόμαστε ένα καλύτερο μέλλον, χωρίς διακρίσεις, με περισσότερα παιδικά χαμόγελα. Έτσι, συνεχίζουμε να στηρίζουμε μέσα από δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης το πιο ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας μας, τα παιδιά.