Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Αναδεικνύουμε τη σημασία του δημογραφικού ζητήματος για το μέλλον της χώρας και συμβάλλουμε στην αντιμετώπισή του, με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξη του αγώνα για την Ανεξαρτησία της Ελλάδας. Με την πρωτοβουλία εταιρικής κοινωνικής ευθύνης Μπροστά για την Οικογένεια αναλαμβάνουμε δράσεις για τη στήριξη της ελληνικής οικογένειας. Στεκόμαστε αρωγοί στην προσπάθεια των νέων ζευγαριών να αποκτήσουν παιδιά και υποστηρίζουμε τους νέους γονείς.

   
Πρωτοβουλία με εθνικό και κοινωνικό πρόσημο

Πρωτοβουλία με εθνικό και κοινωνικό πρόσημο

Η Ελλάδα γιόρτασε τα 200 χρόνια από την έναρξη του αγώνα για την Ανεξαρτησία της. Για να αναδείξουμε θέματα εθνικής σημασίας, συμβάλλουμε στην ανάδειξη του δημογραφικού ζητήματος, που είναι κατά κοινή ομολογία το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει η χώρα σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα.

Σύμφωνα με ερευνητικά στοιχεία, μέχρι το 2050 ο πληθυσμός της Ελλάδας αναμένεται να μειωθεί σημαντικά, από περίπου 800.000 έως και 2,5 εκατ. άτομα. Οι δράσεις μας για τη στήριξη της ελληνικής οικογένειας και των νέων γονιών σε ευαίσθητες και απομακρυσμένες περιοχές έχουν ισχυρό και σαφές αποτύπωμα για τη σημερινή και τις μελλοντικές γενιές της χώρας μας.

Πρωτοβουλία με εθνικό και κοινωνικό πρόσημο
Συνεργασία με ΜΚΟ για τις ανάγκες της οικογένειας

Συνεργασία με ΜΚΟ για τις ανάγκες της οικογένειας

Είμαστε δίπλα στη ΜΚΟ Be-Live για την εκστρατεία ενημέρωσης και την κάλυψη δαπανών για εξωσωματική γονιμοποίηση σε γυναίκες με θέματα υπογονιμότητας.

Σε συνεργασία με τη ΜΚΟ «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, καλύπτουμε τις ανάγκες 1 χρόνου για νεογέννητα παιδιά που ζουν στον ακριτικό Έβρο και σε μικρά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Επιπλέον, χρηματοδοτούμε την ίδρυση και τη λειτουργία του Πολυχώρου Παιδιών «Λέλα Καραγιάννη».

Είμαστε δίπλα στη ΜΚΟ Μαζί για το Παιδί για τις υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης που προσφέρει η Γραμμή 11525 και τα ψυχοσυμβουλευτικά σεμινάρια που διοργανώνει για νέους και μέλλοντες γονείς.

Συνεργασία με ΜΚΟ για τις ανάγκες της οικογένειας
Προνόμια για νέους γονείς σε ακριτικές περιοχές

Προνόμια για νέους γονείς σε ακριτικές περιοχές

Στους νέους γονείς που ζουν στον ακριτικό Έβρο, τα νησιά του ΒΑ Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα μέχρι το Καστελόριζο και έχουν παιδί έως 1 έτους, ανεξάρτητα από το εισόδημά τους, προσφέρουμε:

  • 10% €πιστροφή για 1 χρόνο σε όλα τα καταστήματα και e-shop βρεφικών και παιδικών ειδών.
  • 1,20% επιτόκιο στον λογαριασμό Μεγαλώνω για το παιδί για τα πρώτα 15.000€ και δώρο από 50€ έως 150€ στον λογαριασμό του.
  • Δωρεάν ασφάλεια υγείας παιδιού για 2 χρόνια για εξωνοσοκομειακή περίθαλψη με αεροδιακομιδή για έκτακτα περιστατικά.
  • Έκπτωση 1,00% στο επιτόκιο στεγαστικού δανείου και δωρεάν κάποια έξοδα.
Προνόμια για νέους γονείς σε ακριτικές περιοχές

Στηρίζουμε την τοπική κοινωνία του Έβρου με πράξεις

Δημιουργήσαμε νέες θέσεις εργασίας για 45 εκπροσώπους τηλεφωνικής εξυπηρέτησης του EuroPhone Banking με μόνιμη κατοικία στον ακριτικό Έβρο.

Δίνουμε την ευκαιρία στους ανθρώπους που επιλέγουν να ζουν σε περιοχές της περιφερειακής ενότητας Έβρου να παραμείνουν και να εργαστούν στον τόπο τους.

Στηρίζουμε τη νέα οικογένεια με εργασία και εισόδημα. Δίνουμε τη δυνατότητα σε εκείνους που θέλουν να κάνουν παιδιά να το τολμήσουν.

Έτσι ενισχύουμε την πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση του δημογραφικού ζητήματος με αυτήν τη νέα σημαντική δράση για τη στήριξη της απασχόλησης.

Στήριξη της οικογένειας μέσα στην Eurobank

Στήριξη της οικογένειας μέσα στην Eurobank

Αισθανόμαστε υπερήφανοι γιατί εδώ και πολλά χρόνια σχεδιάζουμε και υλοποιούμε προγράμματα, παροχές και πρωτοβουλίες για τους ανθρώπους μας, με στόχο την ενδυνάμωση της οικογένειας μέσα στην Eurobank.

Από την απόφασή τους να δημιουργήσουν οικογένεια και να αποκτήσουν νέο σπίτι μέχρι την επιθυμία τους να διευρύνουν την οικογένειά τους, οι άνθρωποί μας απολαμβάνουν ένα σύγχρονο και ισχυρό πλέγμα στήριξης:

  • Οικονομική υποστήριξη και φροντίδα σε θέματα υγείας.
  • Άδειες για περισσότερο χρόνο με τα παιδιά τους.
  • Δυνατότητα επικοινωνίας με ειδικούς για προβλήματα ή ανησυχίες στο οικογενειακό περιβάλλον τους.
  • Προτάσεις ψυχαγωγίας και δημιουργικής μάθησης μαζί με τα παιδιά τους.
Στήριξη της οικογένειας μέσα στην Eurobank
Και συνεχίζουμε με τη συμμετοχή όλων

Και συνεχίζουμε με τη συμμετοχή όλων

Στην Eurobank λειτουργούμε υπεύθυνα και παρεμβαίνουμε με θετικές πρωτοβουλίες στο σήμερα και στο αύριο.

Και συνεχίζουμε με τη συμμετοχή όλων