Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Μπροστά για την Οικογένεια, συνεργαζόμαστε με τη ΜΚΟ Be-Live που καλύπτει τις δαπάνες εξωσωματικής γονιμοποίησης για ζευγάρια που ζουν στην ανατολική ακριτική χώρα και πραγματοποιεί δράσεις ενημέρωσης για την υπογονιμότητα. Συμβάλλουμε έμπρακτα στην υποστήριξη των νέων ανθρώπων που αντιμετωπίζουν ζητήματα υπογονιμότητας για να κάνουν το επόμενο βήμα τους.

Κλείνω ραντεβού με εκπρόσωπο της Be-Live

   
Κάλυψη δαπανών εξωσωματικής γονιμοποίησης

Κάλυψη δαπανών εξωσωματικής γονιμοποίησης

Με τη δωρεά της Eurobank, η ΜΚΟ Be-Live υλοποιεί πρόγραμμα στήριξης για ζευγάρια που θέλουν να αποκτήσουν παιδιά με εξωσωματική γονιμοποίηση και ζουν μόνιμα:

  • Στην περιφερειακή ενότητα Έβρου
  • Στις περιφερειακές ενότητες Λέσβου, Χίου, Σάμου
  • Στις περιφερειακές ενότητες Ρόδου, Κω, Καλύμνου και Καρπάθου

Τα ζευγάρια που εντάσσονται στο πρόγραμμα στήριξης της Be-Live δεν επιβαρύνονται με δαπάνες εξωσωματικής γονιμοποίησης, όπως:

  • Ιατρική παρακολούθηση και αμοιβές γιατρών
  • Αιματολογικές εξετάσεις και φαρμακευτική αγωγή
  • Νοσοκομειακά έξοδα, υπερήχους εμβρύου κ.ά.
Κάλυψη δαπανών εξωσωματικής γονιμοποίησης
Ενταχθείτε στο πρόγραμμα στήριξης της Be-Live

Ενταχθείτε στο πρόγραμμα στήριξης της Be-Live

Για να ενταχθείτε στο πρόγραμμα στήριξης για εξωσωματική γονιμοποίηση, συμπληρώστε online τα στοιχεία σας στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στη σελίδα της Be-Live.

Ένας εκπρόσωπος της Be-Live θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει και να σας καθοδηγήσει βήμα-βήμα για την υποβολή της αίτησής σας για το πρόγραμμα.

Ενταχθείτε στο πρόγραμμα στήριξης της Be-Live
Εκστρατεία ενημέρωσης του πληθυσμού

Εκστρατεία ενημέρωσης του πληθυσμού

Παράλληλα, η ΜΚΟ Be-Live πραγματοποιεί σεμινάρια που απευθύνονται σε οικογένειες με θέματα υπογονιμότητας αλλά και στο ευρύ κοινό. Σε αυτά μπορείτε να ενημερωθείτε:

  • Για την υπογονιμότητα και την υπογεννητικότητα στη χώρα μας.
  • Για το πρόγραμμα στήριξης για εξωσωματική γονιμοποίηση της ΜΚΟ Be-Live και τον τρόπο συμμετοχής σε αυτό.

Στόχος των σεμιναρίων είναι να ευαισθητοποιήσουν τους συμπολίτες μας και να τους ενημερώσουν για τις δυνατότητες τεκνοποίησης με εξωσωματική γονιμοποίηση.

Εκστρατεία ενημέρωσης του πληθυσμού
Σημαντική ενημέρωση

Σημαντική ενημέρωση

Για να ενταχθεί ένα ζευγάρι στο πρόγραμμα στήριξης της ΜΚΟ Be-Live, πρέπει να πληροί κοινωνικά, οικονομικά και ιατρικά κριτήρια. Δείτε ποια είναι τα κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα στήριξης της Be-Live.

Ενημερωθείτε επίσης για όλες τις δράσεις του Μπροστά για την Οικογένεια.

H Eurobank δεν έχει πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και σε κανένα στάδιο της διαδικασίας εξωσωματικής γονιμοποίησης. Δεν έχει σχέση με την υλοποίηση του προγράμματος στήριξης για εξωσωματική γονιμοποίηση της Be-Live, που υλοποιεί μόνη η Be-Live, με την οικονομική απλώς συνδρομή της Eurobank.

Δεν έχει σχέση, δεν παρέχει καμία εγγύηση δεν παρέχει και δεν έχει ευθύνη για τις ενέργειες και τις αποφάσεις της Be-Live και των συνεργατών της. Κάθε διαφωνία ή δυσαρέσκεια πρέπει να επιλύεται απευθείας με την Be-Live.

Σημαντική ενημέρωση