Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

To Sani Festival, με περισσότερα από 27 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας, ανοίγει και φέτος αυλαία σε μία ιδιαίτερη χρονιά λόγω της πανδημίας.

Το φεστιβάλ  αποτελεί ‘γέφυρα επικοινωνίας’ μεταξύ του τουρισμού και του πολιτισμού αλλά ταυτόχρονα θεωρείται και η κορυφαία πολιτιστική διοργάνωση του καλοκαιριού για την Βόρεια Ελλάδα. Το φεστιβάλ φιλοξενεί Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες και μουσικούς, που είτε έρχονται στην Ελλάδα για πρώτη φορά είτε παρουσιάζουν αποκλειστικά στη σκηνή του φεστιβάλ, τις τελευταίες δημιουργίες τους.

H Eurobank, ως η ‘Τράπεζα του Τουρισμού και της Ανάπτυξης’ στηρίζει επί σειρά πολλών ετών αυτόν τον πολύ επιτυχημένο θεσμό. Μάλιστα φέτος το φεστιβάλ εμπλουτίστηκε και με μία ακόμα διοργάνωση.

Μέσα στον Ιούνιο υλοποιήθηκε και το τριήμερο Sustainability Event (11-13/6/21) σε συνεργασία με το Ίδρυμα Λασκαρίδη και το Υπουργείο Περιβάλλοντος.  Στο πλαίσιο αυτής της διοργάνωσης, έγινε με μεγάλη επιτυχία και ο «Μαραθώνιος Καινοτομίας» για παιδιά 17-22 ετών με θέμα την μείωση πλαστικού με το σκάφος «Τυφώνας» του Ιδρύματος Λασκαρίδη, που καθαρίζει τις θάλασσες από το πλαστικό, να πλαισιώνει την εκδήλωση.

Τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ αναμένεται να παρακολουθήσουν στελέχη και πελάτες της Τράπεζας, στηρίζοντας πρωτοβουλίες που προάγουν τις αξίες και τη μοναδικότητα του πολιτισμού μας.