Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Στο πλαίσιο ενίσχυσης των πρωτοβουλιών εξωστρέφειας των κύριων εξαγωγικών φορέων της χώρας, η Eurobank και το Exportgate συμμετείχαν ως χορηγοί των 3 ημερίδων που διοργάνωσε στις 24 Φεβρουαρίου, 3 και 10 Μαρτίου ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης (ΣΕΚ) σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών και τη Β08 Διεύθυνση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και την υποστήριξη των επιμελητηρίων Ηρακλείου και Χανίων.

Κατά την εκδήλωση, οι αρμόδιοι Εμπορικοί Ακόλουθοι των Γραφείων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων των Ελληνικών Πρεσβειών ΗΠΑ, Καναδά, Γαλλίας, Γερμανίας, Βελγίου και Ολλανδίας, παρουσίασαν τις ευκαιρίες και ιδιαιτερότητες των συγκεκριμένων αγορών για τα ελληνικά προϊόντα που ανήκουν στους κλάδους των Τροφίμων και Ποτών, Δομικών Υλικών και Φυσικών Καλλυντικών.

Στην έναρξη των τριών διαδικτυακών ημερίδων ο κ. Θάνος Ντάφλος, Διευθυντής Transaction Banking Solutions της Eurobank απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους της Τράπεζας στις συμμετέχουσες εξαγωγικές επιχειρήσεις, ενώ στη συνέχεια ο κ. Γιώργος Σωφρονάς, Διευθυντής i-Services της Eurobank παρουσίαση αναλυτικά τις δυνατότητες που προσφέρει το Exportgate στις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις ως ένα πρωτοπόρο ψηφιακό εργαλείο για την πρόσβαση σε εξειδικευμένη πληροφόρηση και την προώθηση της επιχειρηματικής δικτύωσης σε παγκόσμιο επίπεδο.