Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Η Eurobank Equities ήταν για ακόμη μία χρονιά χρυσός χορηγός του 15ου Roadshow του Λονδίνου, του Χρηματιστηρίου Αθηνών που διεξήχθη στις 17, 18 & 21 Σεπτεμβρίου 2020.

Το Συνέδριο που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Χρηματιστήριο Αθηνών έχει ως στόχο την προβολή των ελληνικών επιχειρήσεων στο εξωτερικό και την προώθηση του ελληνικού χρηματιστηρίου στους ξένους θεσμικούς επενδυτές. Στο συνέδριο συμμετέχουν ελληνικές εταιρείες, ως επί το πλείστων εισηγμένες στο χρηματιστήριο, ξένα funds και εκπρόσωποι της κυβέρνησης.

Λόγω της πανδημίας του Covid19 το συνέδριο διεξήχθη φέτος για πρώτη φορά διαδικτυακά.
Στο εναρκτήριο briefing session με τίτλο «Greece through and beyond Covid19» που έγινε την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου συμμετείχαν ως keynote speakers: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (με μαγνητοφωνημένο μήνυμα), ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο Άλεξ Πατέλης, Οικονομικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού.

Από πλευράς επιχειρήσεων, φέτος συμμετείχαν 34 εισηγμένες, μεταξύ των οποίων: Aegean Airlines, Alpha Bank, Coca Cola, Eurobank, ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ, Ελληνικά Πετρέλαια, Lamda Development, OTE, Εθνική Τράπεζα, ΟΠΑΠ. Τράπεζα Πειραιώς, ΟΛΠ κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν 450 διαδικτυακές συναντήσεις προκειμένου να καλυφθεί το ενδιαφέρον των ξένων διαχειριστών και αναλυτών που ξεπέρασαν τις 150 συμμετοχές από σχεδόν 100 επενδυτικά κεφάλαια.