Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Σε συνέχεια του e-Banking για Ιδιώτες, προχωρήσαμε στον σχεδιασμό του νέου e-Banking για Επιχειρήσεις με στόχο να ενισχύσουμε τη στρατηγική τοποθέτηση της Eurobank ως η Τράπεζα των επιχειρήσεων.

Έχει σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να εξυπηρετεί της καθημερινές ανάγκες των πελατών για εύκολη και γρήγορη πραγματοποίηση των συναλλαγών τους μέσα από ένα χρηστικό και μοντέρνο περιβάλλον. 

Σε μια συγκεντρωτική οθόνη εμφανίζεται όλη η σχέση του πελάτη με τη Τράπεζά μας αλλά και η συνολική εικόνα με τις υπόλοιπες κύριες ελληνικές τράπεζες. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να βρίσκουν και να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους με την ίδια ευκολία από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό μιας και ο responsive σχεδιασμός προσφέρει την ίδια εξελιγμένη τραπεζική εμπειρία από οποιαδήποτε συσκευή. 

Η καλύτερη οργάνωση των επαφών καθώς και η εμφάνιση των οικονομικών της επιχείρησης με διαδραστικά γραφήματα βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης του πελάτη. Τέλος, εξασφαλίζουμε την ασφάλεια των συναλλαγών με εφαρμογή τεχνολογικών λύσεων και βέλτιστων πρακτικών ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας.

Συνολικά έως σήμερα έχουμε μεταπτωθεί 978 πελάτες Corporate και 45.250 πελάτες Small Business με στόχο να μεταπτωθούν όλοι οι πελάτες μέχρι το τέλος του έτους.