Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Το Digital Academy for Business, το ψηφιακό κανάλι γνώσεων, τεχνογνωσίας και εκπαίδευσης που δημιουργήθηκε το 2019 για τις επιχειρήσεις, δίνει τη δυνατότητα αξιοποίησης της εμπειρίας και των εργαλείων του οικοσυστήματος της Eurobank και των συνεργατών της.

‘Έχοντας ως στόχο την ενίσχυση της ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητάς τους στο ταξίδι του ψηφιακού τους μετασχηματισμού, το Digital Academy, αναπτύσσεται και προσαρμόζεται στις τρέχουσες συνθήκες, και είναι διαθέσιμο μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού www.eurobank.gr.

Μετά την πρώτη θεματική ενότητα ‘Digital Marketing’, σε συνεργασία με τη Google, τόσο σε αρθρογραφία, webinars, όσο και σε workshops για τους πελάτες μας, ακολούθησε λόγω των έκτακτων συνθηκών, η θεματική ενότητα ‘Εργασία από απόσταση’ και ‘Εργαλεία συνεργασίας online’, σε συνεργασία με την εταιρεία Found.ation, όπου πλέον των άρθρων, πραγματοποιήθηκαν e-workshops, με τη συμμετοχή πελατών μας.

Επίσης το Digital Academy συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την ‘Ελληνική Εθνική Συμμαχία για τις ψηφιακές δεξιότητες και την απασχόληση’ προσφέροντας webinars σχετικά με το Digital Marketing.

Το αμέσως επόμενο διάστημα, ακολουθεί η νέα θεματική ενότητα που αφορά στο ‘E-Commerce’, σε συνεργασία με την εταιρεία Convert Group, ενώ παράλληλα και εντός του 2020 θα είναι διαθέσιμη και η θεματική ενότητα σχετική με το ‘Cyber Security’, σε συνεργασία με την εταιρεία Designia Brokers και Odyssey. Εντός του 2021, έχει προγραμματιστεί η υλοποίηση νέων θεματικών ενοτήτων.
 
ΜΑΘΑΙΝΩ περισσότερα