Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ €50 εκ

Την 19η Μαΐου 2020 πραγματοποιήθηκε η υπογραφή κοινοπρακτικού ομολογιακού δανείου ύψους €50 εκ. με Εκδότρια την εταιρεία ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑΒΕΕ, το οποίο κάλυψαν από κοινού οι Τράπεζες Eurobank και Alpha Bank, με σκοπό την αναχρηματοδότηση του εταιρικού ομολόγου της Εταιρείας.

Η Τράπεζά μας ανέλαβε το ρόλο του Συντονιστή Διοργάνωσης, Εκπροσώπου Ομολογιούχων και Πληρεξουσίου Καταβολών του Δανείου. Με την έγκαιρη ολοκλήρωση της συναλλαγής, η Τράπεζά μας στάθηκε αρωγός για ακόμα μια φορά στην επίτευξη των στόχων της Sunlight, η οποία βρίσκεται ανάμεσα στους μεγαλύτερους παραγωγούς βιομηχανικών μπαταριών στον κόσμο ενώ αναπτύσσεται διαρκώς επεκτείνοντας την παρουσία της παγκοσμίως.

Προκειμένου να επιτευχθούν επιτυχώς τα παραπάνω, συνεργάστηκαν εξαιρετικά οι παρακάτω Διευθύνσεις: Large Corporate (Ελ. Βραχλιώτη, Π. Λύρας), Loan Syndications (Κ. Βαλλιάνου, Στ. Ζωνάρα), Syndicated & Specialized Agency Division (Π. Σπυροπούλου, Κ. Αντωνοπούλου, Π. Τσιώτας) και ΓΔΝΥ (Σ. Αποστολίδου, Μ. Χειλάκου, Μ. Σκαρλατίνη).