Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Για να έχετε πρόσβαση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, που απλοποιούν την καθημερινότητά σας, μπορείτε να αποκτήσετε online κωδικούς σύνδεσης για το e-Banking και το Eurobank Mobile App.

Για να αποκτήσετε κωδικούς online χρειάζεστε:

  • Τον αριθμό και το PIN μιας χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας σας Eurobank
  • Τον αριθμό κινητού που έχετε δηλώσει στην Eurobank

Στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα συμπληρώνετε τα απαιτούμενα στοιχεία και εκείνη τη στιγμή εκδίδονται οι κωδικοί online. Δεν χρειάζεται να περάσει χρόνος, μπορείτε αμέσως να συνδεθείτε και να κάνετε τις συναλλαγές σας.

 

 

Συνδεθείτε σήμερα στο e-Banking και το Mobile App της Eurobank για ασφαλείς συναλλαγές και έλεγχο των οικονομικών σας με μια ματιά 24 ώρες το 24ωρο:

  • Με την υπηρεσία Cards Control, ελέγχετε δωρεάν τις λειτουργίες των καρτών σας.

Η υπηρεσία αυτή σας δίνει τη δυνατότητα αν είστε κάτοχος χρεωστικής, πιστωτικής & προπληρωμένης κάρτας να ρυθμίζετε συγκεκριμένες λειτουργικότητες των καρτών σας, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Για παράδειγμα μπορείτε να πραγματοποιήσετε ενέργειες όπως :

  1. Ενεργοποίηση (νέας ή επανεκδοθείσας) κάρτας & PIN
  2. Προσωρινή απενεργοποίηση και ενεργοποίηση (freeze/unfreeze), σε περίπτωση προσωρινής απώλειας, αντί να την ακυρώσετε αμέσως
  3. Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση ανάληψης μετρητών από ΑΤΜ
  4. Διαχείριση του ημερήσιου ορίου ανάληψης μετρητών από ΑΤΜ (από λογαριασμό)
  • Με την υπηρεσία Account Aggregation, ελέγχετε από την οθόνη του υπολογιστή ή κινητού σας, τη συνολική εικόνα των υπολοίπων σας, καθώς και τις κινήσεις, σε Καταθετικούς λογαριασμούς και πιστωτικές κάρτες σας που διατηρείτε σε οποιαδήποτε ελληνική συστημική τράπεζα
  • Κάνετε επικαιροποίηση προσωπικών στοιχείων online με ηλεκτρονική μεταφόρτωση (upload) εγγράφων.

ΘΕΛΩ κωδικούς