Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Επιλέξτε μία-μία τις καλύψεις, διαμορφώστε το ασφάλιστρο στα μέτρα σας και κερδίστε 1 μήνα δωρεάν ασφάλιση & μία δωροεπιταγή των 20€ για καύσιμα.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Eurobank σε συνεργασία με την Eurolife FFH σάς δίνουν τη δυνατότητα να σχεδιάσετε την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας και να διαμορφώσετε το κόστος στα μέτρα σας μέσα από το eurobank.gr.

Μέχρι 31/12 κερδίζετε 1 μήνα δωρεάν ασφάλιση για κάθε νέο ετήσιο συμβόλαιο και 20€ δωροεπιταγή για καύσιμα σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ και BP.

 • Επιλέγετε μία μία τις καλύψεις που θέλετε
  Βλέπετε τι περιλαμβάνει η κάθε κάλυψη, το κόστος για καθεμιά ξεχωριστά και επιλέγετε τη διάρκεια ασφάλισης που επιθυμείτε.
 • Διαμορφώνετε online τα ασφάλιστρά σας
  Προσθέτετε ή αφαιρείτε καλύψεις, διαμορφώνοντας το συνολικό κόστος των ασφαλίστρων το οποίο αλλάζει αυτόματα με κάθε σας επιλογή.
 • Εξασφαλίζετε εκπτώσεις και δωρεάν υπηρεσίες
  Ισχύουν σημαντικές εκπτώσεις εάν είστε μισθωτός Δημοσίου, εάν λαμβάνετε την μισθοδοσία σας στην Eurobank, εάν έχετε και 2ο αυτοκίνητο ασφαλισμένο στην Eurolife FFH, εάν είστε πελάτης Vodafone. Επίσης, έχετε δωρεάν υπηρεσίες και εκπτώσεις στον Όμιλο Ευρωκλινική.
 • Ολοκληρώνετε την αγορά online σε λίγα λεπτά
  Πληρώνετε online τα ασφάλιστρά σας από το e-Banking, με χρέωση του λογαριασμού ή της πιστωτικής κάρτας σας Eurobank αλλά και με οποιαδήποτε χρεωστική/ πιστωτική κάρτα.

Μάθετε περισσότερα & πάρτε προσφορά εδώ.