Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Υπάρχει τρόπος να βλέπεις το μέλλον και λέγεται αποταμίευση.

Γιορτάζουμε τη διαχρονική αξία της αποταμίευσης στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αποταμίευσης 31 Οκτωβρίου, καθώς και τη διάκρισή μας ως η «Πιο Καινοτόμα Αποταμιευτική Τράπεζα στην Ελλάδα» για το 2020. Η βράβευση αυτή, “Most Innovative Savings Bank in Greece 2020” από το διεθνούς κύρους οικονομικό περιοδικό World Finance, είναι η αναγνώριση της διαρκούς προσπάθειάς μας να δίνουμε αξία στις αποταμιεύσεις σας με πρωτοποριακές λύσεις, αλλά και το κίνητρο για να συνεχίσουμε.

Στην Eurobank πιστεύουμε ότι η αποταμίευση είναι ο πιο ασφαλής δρόμος προς ένα σίγουρο μέλλον για εσάς και την οικογένειά σας. Γι’ αυτό στηρίζουμε έμπρακτα κάθε μικρή ή μεγαλύτερη αποταμιευτική σας προσπάθεια, επιβραβεύοντας και δίνοντας σημαντικά κίνητρα με τους καταθετικούς λογαριασμούς Μεγαλώνω, Αποταμιεύω, Μεγάλο Ταμιευτήριο.

  • Λογαριασμός Μεγαλώνω, αποκλειστικά για παιδιά ηλικίας έως 18 ετών με μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως συμμετοχή σε κληρώσεις με δυνατότητα διπλασιασμού ή ακόμα και τριπλασιασμού των αποταμιεύσεων.
  • Λογαριασμός Αποταμιεύω, για όσους επιθυμούν να αποταμιεύσουν συστηματικά και να επιβραβεύονται για αυτήν τους την προσπάθεια.
  • Λογαριασμός Μεγάλο Ταμιευτήριο, για όσους επιθυμούν να ανταμείβονται με υψηλό επιτόκιο όταν το ποσό που αποταμιεύουν κάθε χρόνο υπερβαίνει το μέσο υπόλοιπο στο λογαριασμό του προηγούμενου χρόνου.

ΜΑΘΕΤΕ περισσότερα