Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Τα Ποσειδώνια, η μεγάλη γιορτή της διεθνούς ναυτιλίας, επέστρεψαν φέτος μετά από μία τετραετία, εξαιτίας της πανδημίας, με μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση που έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo από τις 6 μέχρι τις 10 Ιουνίου.

Τα φετινά Ποσειδώνια περιλάμβαναν ένα πρόγραμμα 68 Συνεδρίων και Σεμιναρίων από φορείς από 16 χώρες, το οποίο εξελίχθηκε παράλληλα με την Έκθεση. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα, ηγετικά στελέχη της ναυτιλιακής βιομηχανίας, εκπρόσωποι ρυθμιστικών αρχών και κυβερνητικοί αξιωματούχοι από όλο τον κόσμο εμβάθυναν σε κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η διεθνής ναυτιλιακή κοινότητα όπως ο αντίκτυπος από την αύξηση των τιμών της ενέργειας, τα προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα, τους επερχόμενους νέους περιβαλλοντικούς κανονισμούς κ.α.

Στο πλαίσιο αυτό, η Μονάδα Ναυτιλιακών Χρηματοδοτήσεων της Τράπεζας μας διοργάνωσε εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν ξεχωριστοί πελάτες του Shipping, εξέχουσες προσωπικότητες της Ναυτιλιακής Κοινότητας και στελέχη από άλλες διευθύνσεις της Τράπεζας. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Φωκίων Καραβίας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του τομέα της Ναυτιλίας, τόσο για την Τράπεζά μας, όσο και για τη χώρα μας.