Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Για 6η χρονιά η Eurobank και η Grant Thornton απένειμαν τα «Βραβεία Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας Growth Awards 2022».

Τα βραβεία απονεμήθηκαν σε έξι (6) ελληνικές επιχειρήσεις που διακρίθηκαν για τη σταθερά ανοδική τους πορεία, τις βέλτιστες πρακτικές, την προσαρμοστικότητα και τη συμβολή τους στη διαμόρφωση ενός ανθεκτικού και ευέλικτου επιχειρηματικού τοπίου στην Ελλάδα.

Στόχος της φετινής διοργάνωσης ήταν η ανάδειξη της επιχειρηματικής αριστείας με μήνυμα, «η εξέλιξη του σήμερα, δύναμη ανάπτυξης για το αύριο».

Η επιλογή των έξι (6) εταιρειών που διακρίθηκαν , εταιρειών έγινε από την 20μελή Επιτροπή Βράβευσης των Growth Awards 2022, στην οποία προεδρεύουν, από κοινού, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank, κ. Γιώργος Ζανιάς, και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton, κ. Βασίλειος Καζάς, ενώ συμμετέχουν διακεκριμένοι επιχειρηματίες και ακαδημαϊκοί.

Στην φετινή τελετή απονομής των Growth Awards, που πραγματοποιήθηκε στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου και μεταδόθηκε διαδικτυακά, σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Σπυρίδωνας – Άδωνις Γεωργιάδης και ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας. Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής, ερευνητικής και επιχειρηματικής κοινότητας της χώρας, που τίμησαν και φέτος την πρωτοβουλία των Growth Awards.

Κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση ήταν η κ. Μαρίνα Χατσόπουλος, Επιχειρηματίας και Συγγραφέας, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Levitronix Technologies,  η οποία ανέδειξε τον τρόπο με τον οποίο οι επιτυχημένες επιχειρήσεις επιτυγχάνουν/ καταφέρνουν να προβλέπουν και να προσαρμόζονται στις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στην κοινωνία και ανταποκρίνονται, αξιοποιώντας τες για τη δημιουργία νέων ευκαιριών.

Για πρώτη φορά στα Growth Awards εντάχθηκε και η κατηγορία Start – up / Scale - up επιχείρηση, υπογραμμίζοντας την σημαντική αξία που προσδίδει το νεοφυές οικοσύστημα στο ελληνικό επιχειρείν.

Συνολικά, οι εταιρίες  που ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν ήταν: Rafarm στην κατηγορία ≪Δυναμική Ανάπτυξη≫, Pharmathen στην κατηγορία ≪Έρευνα και καινοτομία≫, Κρόνος ΑΕ στην κατηγορία ≪Εξωστρέφεια≫, Teleperformance Greece στην κατηγορία ≪Ψηφιακή εξέλιξη≫, Quest Συμμετοχών στην κατηγορία ≪Environmental, Social & Governance≫ και TileDB στην κατηγορία ≪ Start-up / Scale-up≫.