Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Για κάθε 50€ συνολικών αγορών με τις πιστωτικές κάρτες σας Eurobank Mastercard® από το ψηφιακό πορτοφόλι σας, φυτεύετε ένα δέντρο μέσα από την παγκόσμια πρωτοβουλία Priceless Planet Coalition της Mastercard. Επιπλέον, μπαίνετε στην κλήρωση για να κερδίσετε 1.000€ στο πρόγραμμα επιβράβευσης της κάρτας σας. Σχεδιάζουμε δράσεις με κοινωνική υπευθυνότητα και μαζί μειώνουμε τον αντίκτυπό μας στο περιβάλλον.

Με απλές κινήσεις μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά

Στην Eurobank συνδέουμε τις συναλλαγές σας με την προστασία του περιβάλλοντος. Για κάθε 50€ συνολικών αγορών που κάνετε με την πιστωτική κάρτα σας Eurobank Mastercard από τα ψηφιακά πορτοφόλια σας Apple Pay, Google Pay™ και Garmin Pay, από 17.03.2023 έως και 30.04.2023, φυτεύετε ένα δέντρο στον κόσμο μέσα από την παγκόσμια πρωτοβουλία Priceless Planet Coalition της Mastercard.

Με την πιστωτική κάρτα σας Eurobank Mastercard καλύπτετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Παράλληλα, συμβάλλετε στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής.

Κερδίζει το περιβάλλον, κερδίζετε και εσείς

Κάθε φορά που κάνετε συνολικές αγορές 50€ με την κάρτα σας Eurobank Mastercard από τα ψηφιακά πορτοφόλια σας Apple Pay, Google Pay™, Garmin Pay:

  • Αποκτάτε από μία συμμετοχή στην κλήρωση για τα 1.000€ στο πρόγραμμα επιβράβευσης της κάρτας σας, και μπορεί να είστε ένας απο τους 10 τυχερούς νικητές.
  • Συμβάλλετε περισσότερο στην αποκατάσταση των δασών.

Έτσι, με τις αγορές σας μπορείτε να:

  • Κερδίσετε έως και 10 συμμετοχές στη μεγάλη κλήρωση και να αυξήσετε τις πιθανότητες να κερδίσετε.
  • Φυτέψετε έως και 10 δέντρα και να βοηθήσετε περισσότερο το περιβάλλον.

Εάν είστε ένας από τους 10 τυχερούς, εξαργυρώνετε τα 1.000€ σε μελλοντικές αγορές σας στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και πληρώνετε λιγότερο ή καθόλου.

Ισχύει για αγορές έως και 500€ με τις πιστωτικές κάρτες:

Δείτε αναλυτικά τι προβλέπουν οι όροι και προϋποθέσεις της ενέργειας.

Εύκολες συναλλαγές με ψηφιακά πορτοφόλια

Κάνετε ανέπαφες συναλλαγές μέσα από το ψηφιακό πορτοφόλι που αντιστοιχεί στην Apple, Android ή Garmin συσκευή σας.

Προσθέτετε εύκολα και γρήγορα την κάρτα σας στα ψηφιακά πορτοφόλια:

Πραγματοποιείτε πληρωμές σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα, χωρίς πλέον να χρειάζεται να ψάχνετε το πορτοφόλι και τις κάρτες σας.

Ολοκληρώνετε τις πληρωμές σας απλά, γρήγορα και με ασφάλεια, ενώ διατηρείτε όλα τα προνόμια της κάρτας σας.

Η δέσμευσή μας για ένα καλύτερο μέλλον

Στην Eurobank σχεδιάζουμε δράσεις που συμβάλλουν στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Μαζί χτίζουμε υπεύθυνα ένα καλύτερο αύριο με συνέπεια απέναντι στην κοινωνία.

Για τον πλανήτη

Παραμένουμε συνεπείς στην απόφασή μας να βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής σε παγκόσμιο επίπεδο. Το αποδεικνύουμε στην πράξη με τις πρωτοβουλίες και τις εταιρικές πρακτικές μας. Είμαστε η μοναδική ελληνική τράπεζα που συμμετέχει από τον Οκτώβριο του 2020 στο Priceless Planet Coalition, τη διεθνή πρωτοβουλία της Mastercard® για την προστασία του περιβάλλοντος.