Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

        

Κατανοούμε ότι οι ολοένα αυξανόμενες τιμές των αγαθών και βασικών υπηρεσιών πιέζουν συνεχώς τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Για τον λόγο αυτό στηρίζουμε έμπρακτα την καθημερινότητά σας και σας προσφέρουμε διπλάσια ευρώ €πιστροφή στις αγορές σας με πιστωτικές κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή στα συνεργαζόμενα σουπερμάρκετ σε όλη την Ελλάδα, με περισσότερα από 1.600 σημεία πώλησης.

Η προσφορά ισχύει από 12.09.2022 έως 30.04.2023. Δείτε αναλυτικά τι προβλέπουν οι όροι της προσφοράς.

Δίπλα στα νοικοκυριά με διπλάσια ευρώ €πιστροφή

Σε μια περίοδο που τα νοικοκυριά πλήττονται από διαδοχικές αυξήσεις στις τιμές των αγαθών και υπηρεσιών, στεκόμαστε δίπλα σας και σας βοηθάμε να καλύψετε καθημερινές ανάγκες σας.

Όταν κάνετε τις καθημερινές αγορές σας σε όλα τα συνεργαζόμενα σουπερμάρκετ με πιστωτικές κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή, κερδίζετε τα διπλάσια ευρώ €πιστροφή στην κάρτα σας από το μόνιμο ποσοστό €πιστροφή που προσφέρει ο κάθε συνεργάτης. 

Για αγορές σε πάνω από 60 σουπερμάρκετ σε όλη την Ελλάδα

Χρησιμοποιήστε την πιστωτική κάρτα σας Eurobank από 12.09.2022 έως 30.04.2023 σε όλα τα σουπερμάρκετ που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Η προσφορά ισχύει για:

  • Καταστήματα με δίκτυο σε όλη την Ελλάδα, όπως:
            
  • Τοπικά σουπερμάρκετ που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
  • Αγορές online από τον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ και το e-Fresh.gr.

Με πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα

Για να κερδίσετε τα διπλάσια ευρώ €πιστροφή, πρέπει να κάνετε τις αγορές σας με πιστωτικές κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή:

Η μέγιστη επιπλέον επιβράβευση ανά πελάτη για το διάστημα ισχύος της προσφοράς ανέρχεται σε 100 ευρώ €πιστροφή. Η προσφορά δεν ισχύει για πιστωτικές κάρτες με δικό τους πρόγραμμα επιβράβευσης (μασούτης Visa, YES Visa και Reward World Mastercard) ή χρεωστικές κάρτες Eurobank.

Αποκτήστε πιστωτική κάρτα Eurobank

Εάν είστε πελάτης της Eurobank και έχετε κωδικούς e-Banking, συνδεθείτε στο e-Banking σας και αποκτήστε online πιστωτική κάρτα Eurobank.

Αποκτώ πιστωτική κάρτα online

Εάν δεν έχετε κωδικούς e-Banking ή δεν είστε πελάτης της Eurobank δείτε βήμα-βήμα πώς αποκτάτε πιστωτική κάρτα.