Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

20 χρόνια Digital Banking

2020

20 Χρόνια Digital Banking
Γιορτάζουμε 20 χρόνια καινοτομίας και σας προσφέρουμε δώρα τεχνολογίας!

Είμαστε η πρώτη τράπεζα στην Ελλάδα που έδωσε τη δυνατότητα στους πελάτες της να κάνουν online τραπεζικές και χρηματιστηριακές συναλλαγές με e-Banking τον Φεβρουάριο του 2000. Μέσα στα 20 χρόνια καινοτομίας μας συγκεντρώσαμε πάνω από 1 εκατ. χρήστες και 100 βραβεία για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες μας.

Αποκτήστε online κωδικούς e-Banking, για να πραγματοποιείτε τις καθημερινές συναλλαγές σας εύκολα και με ασφάλεια, 24 ώρες το 24ωρο.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και σας προσκαλούμε να μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία σας από τη χρήση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας.

ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ την εμπειρία μου

2019

Νέο e-Banking για επιχειρήσεις (omnichannel) και πιστωτική online
 • Εξελίσσουμε και την τραπεζική εμπειρία των επιχειρήσεων. Μέσα από ένα φιλικό και ασφαλές περιβάλλον οι επιχειρήσεις παρακολουθούν τη μισθοδοσία, τις πληρωμές και τις εισπράξεις τους και διαχειρίζονται εύκολα όλα τα οικονομικά τους.
 • Δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να κάνουν online αίτηση για πιστωτική κάρτα μέσα από το e-Banking τους, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα.
 • Δίνουμε τη δυνατότητα σε ιδιώτες και επιχειρήσεις να παρακολουθούν μέσα από το e-Banking τους τη συνολική εικόνα των οικονομικών τους σε όλες τις τράπεζες.

2018

Eurobank Mobile App 4.0 και νέο e-Banking για ιδιώτες (omnichannel)
 • Εξασφαλίζουμε τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης του Mobile App μας με γρήγορες συναλλαγές με μία κίνηση από την αρχική οθόνη και διαδραστική απεικόνιση των εσόδων/εξόδων.
 • Εξελίσσουμε την εμπειρία του e-Banking για ιδιώτες μας με responsive design, φιλικό σχεδιασμό και ακόμη πιο ασφαλείς συναλλαγές για τους πελάτες μας.
 • Δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να αποκτήσουν online κωδικούς σύνδεσης για το e-Banking και το Eurobank Mobile App, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα.

2017

Υπολογιστής αφορολογήτου, Masterpass και PaF Business
 • Είμαστε η πρώτη τράπεζα που υλοποιεί τον υπολογιστή αφορολόγητου στα ψηφιακά κανάλια της.
 • Ενσωματώνουμε και τις υπηρεσίες πληρωμών Masterpass και PaF Business στο Eurobank Mobile App.

2016

Eurobank Mobile App 3.0
 • Ενσωματώνουμε την υπηρεσία PaF – Pay a Friend. Οι πελάτες μας μπορούν να στέλνουν χρήματα εύκολα σε φίλους, αρκεί να γνωρίζουν τον αριθμό του κινητού τους.
 • Αναπτύσσουμε τεχνολογία σύνδεσης με βιομετρική ταυτοποίηση ή 4-ψήφιο PIN για μεγαλύτερη ασφάλεια και ευκολία.

2012

€πιστροφή app, Eurobank tablet και Windows app
 • Δημιουργούμε μια εφαρμογή ώστε οι πελάτες μας να βλέπουν τα ευρώ που κερδίζουν από το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή, να ενημερώνονται για προσφορές και να εντοπίζουν τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος.
 • Παρουσιάζουμε την πρώτη τραπεζική εφαρμογή στην Ελλάδα για tablet και Windows Phone.

2011

Live-Pay app

Δημιουργούμε μια απλή εφαρμογή ώστε οι χρήστες να κάνουν πληρωμές λογαριασμών online με την πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα τους οποιασδήποτε τράπεζας από κινητό ή tablet.

2010

Online προϊόντα: λογαριασμός Live και e-prepaid Visa
Δίνουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να ανοίξουν λογαριασμό και να αποκτήσουν προπληρωμένη κάρτα online μέσα από το e-Banking τους.

2009

Eurobank Mobile App 2.0

Το Mobile App της Eurobank διατίθεται πλέον μέσα από όλα τα app stores και για όλες τις δημοφιλείς συσκευές της εποχής.

2008

Νέο e-Banking (multichannel)
 • Αναβαθμίζουμε το e-Banking μας με εξελιγμένες online υπηρεσίες: e-Statements, Ειδοποιήσεις με SMS ή email και online υποστήριξη χρηστών μέσω chat.
 • Αναπτύσσουμε ηλεκτρονικές υπηρεσίες που εξυπηρετούν τις επιχειρήσεις στη διαχείριση της ρευστότητας και των εισπράξεών τους.

2002

e-Banking 2.0
Παρουσιάζουμε τη δεύτερη έκδοση του e-Banking μας. Περιλαμβάνει νέα είδη συναλλαγών, όπως πάγιες εντολές, πληρωμές λογαριασμών και εμβάσματα εξωτερικού.

2001

e-Banking για επιχειρήσεις και Open24.gr
 • Και οι πελάτες μας που είναι επιχειρήσεις μπορούν πλέον να κάνουν online τις συναλλαγές τους με e-Banking.
 • Δημιουργούμε το Open24.gr, ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κέντρο όπου οι έμποροι μπορούν να διαθέτουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

2000

Πρώτη τράπεζα με ηλεκτρονικές υπηρεσίες στην Ελλάδα
 • Είμαστε η πρώτη τράπεζα στην Ελλάδα που τον Φεβρουάριο του 2000 δίνει στους πελάτες της τη δυνατότητα να κάνουν online τραπεζικές και χρηματιστηριακές συναλλαγές με την υπηρεσία e-Banking. Διασφαλίζουμε τις συναλλαγές τους με την έκδοση προσωπικών ψηφιακών πιστοποιητικών για κάθε πελάτη.
 • Αξιοποιούμε ασύρματες τεχνολογίες για να μπορούν οι πελάτες μας να κάνουν τραπεζικές και χρηματιστηριακές συναλλαγές και πληρωμές λογαριασμών από το κινητό με το Eurobank Wap 1.0. Τους δίνουμε τη δυνατότητα να κάνουν συναλλαγές και μέσω SMS με το SMS Banking 1.0.
 • Παρέχουμε ενημέρωση για προϊόντα και υπηρεσίες μας, εργαλείο υπολογισμού δόσης δανείου και τιμές μετοχών του Χρηματιστηρίου Αθηνών σε πραγματικό χρόνο με το TV Banking, μέσω της διαδραστικής πλατφόρμας της Nova.