Δωροεπιταγές και €πιστροφή με ecoupons | Eurobank
Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Αγοράστε προϊόντα που έχουν ecoupons από το σουπερμάρκετ της επιλογής σας και μπείτε στην κλήρωση για 10 δωροεπιταγές αξίας 50€.

Προϊόντα με ecoupons βρίσκετε στην κατηγορία €πιστροφή supermarket ecoupons του €πιστροφή app.

Πότε ισχύει η προσφορά

Η προσφορά ισχύει από 30.01.2019 έως και 28.02.2019 για αγορές με ecoupons από τα σουπερμάρκετ που συμμετέχουν στο €πιστροφή supermarket ecoupons:

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, μασούτης, e-Fresh.gr, Χαλκιαδάκης, ΑΒ Βασιλόπουλος, My market, Γαλαξίας, Κρητικός, Market In, OK Anytime Markets, Bazaar, Γέγος, Βιδάλης, SYN.KA, Κρόνος, Ανδρικόπουλος, Δήμητρα markets, Καραγιάννης.

Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι:

 

Πώς κερδίζετε με ecoupons

Για να κερδίσετε τα ευρώ €πιστροφή των ecoupons και να μπείτε στην κλήρωση για τις 10 δωροεπιταγές:

  1. Βρείτε προϊόντα με ecoupons στην ενότητα €πιστροφή supermarket ecoupons του €πιστροφή app. Επιλέξτε αυτά που σας ενδιαφέρουν.
  2. Δείτε ποια σουπερμάρκετ συμμετέχουν στο €πιστροφή supermarket ecoupons και επιλέξτε σε ποιο θέλετε να αγοράσετε τα προϊόντα με ecoupons που σας ενδιαφέρουν.
  3. Για να πληρώσετε, χρησιμοποιήστε χρεωστική κάρτα Eurobank ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.
  4. Συμπληρώστε τα στοιχεία της απόδειξης στο €πιστροφή app.

Μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα τα ευρώ €πιστροφή που κερδίσατε από τις αγορές σας πιστώνονται σε ενεργή κάρτα σας που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Δείτε αναλυτικά ποιοι είναι οι όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς.