Προορισμός €πιστροφή με Γνωστούς Influencer! | Eurobank
Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Προορισμός €πιστροφή με γνωστούς influencer!

Προορισμός €πιστροφή με γνωστούς influencer!

Διαγωνισμός
για αεροπορικά εισιτήρια
Δώστε το tip σας
από 07/11 έως και 19/12
Με κάρτες Mastercard
του προγράμματος €πιστροφή
Γνωστοί influencer επιστρέφουν στους αγαπημένους τους προορισμούς με το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή και την Eurobank Mastercard κάρτα τους. Δώστε τους το tip σας και μπείτε στις κληρώσεις για να κερδίσετε αεροπορικά εισιτήρια σε Ελλάδα και εξωτερικό με το δίκτυο AEGEAN και Olympic Air!

Με το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή και την Eurobank Mastercard κάρτα σας που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή μπορείτε να ταξιδεύετε κάνοντας τα ευρώ €πιστροφή σας εισιτήρια.

Πώς κερδίζετε συμμετοχές στις κληρώσεις

Από τις 07.11.2019 έως και τις 19.12.2019, δώστε τα tip σας για τους προορισμούς που έχουν επιλέξει οι influencer:

  1. Μπείτε στο proorismos-epistrofi.gr.
  2. Δείτε πώς θα ταξιδέψουν με το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή γνωστοί influencer: ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Έλενα Γαλίφα, η Σμαράγδα Καρύδη, η Μαρία Κόφου, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και η Ελένη Στασινοπούλου. Επιλέγουν τον προορισμό τους και αποκτούν εισιτήρια από το δίκτυο της AEGEAN εξαργυρώνοντας τα ευρώ €πιστροφή τους.
  3. Συνδεθείτε με το προφίλ σας στο Facebook, τον λογαριασμό σας στο Google ή με email και εγγραφείτε συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία.
  4. Δώστε τα tip σας για τους προορισμούς που έχουν επιλέξει οι influencer. Ένα tip μπορεί να είναι κείμενο, φωτογραφία ή βίντεο.

Με κάθε tip που δίνετε κερδίζετε μία συμμετοχή στις κληρώσεις.

Περισσότερες συμμετοχές μπορείτε να αποκτήσετε επίσης εφόσον μοιραστείτε το διαγωνισμό με κάποιον φίλο σας μέσω της εφαρμογής Viral Loops. Με κάθε κοινοποίηση κερδίζετε μία επιπλέον συμμετοχή στις κληρώσεις.

Οι κληρώσεις θα γίνουν από τις 15.11.2019 έως τις 19.12.2019. Εάν είστε ένας από τους 30 τυχερούς, θα σας ενημερώσουμε με email.

Ποια είναι τα δώρα της κλήρωσης

Έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε: