Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Αθλητικά είδη

ZAKCRET

1%
στις αγορές σας στα καταστήματα και online

Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή στα καταστήματα ZAKCRET SPORTS που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Αγορές με €πιστροφή κάνετε και online από το zakcret.gr.

Τα προϊόντα της ZAKCRET SPORTS

Τα καταστήματα ZAKCRET SPORTS σας προσφέρουν ποικιλία από επώνυμα brand name κορυφαίων εταιρειών και την ομώνυμη συλλογή της εταιρείας ZAKCRET SPORTS.

Συγκεκριμένα, βρίσκετε τα ανδρικά, γυναικεία και παιδικά αθλητικά είδη που χρειάζεστε:

  • Ρούχα
  • Παπούτσια
  • Αξεσουάρ

Όραμα

Η φιλοσοφία και οι αξίες της εταιρείας ZAKCRET SPORTS παραμένουν αναλλοίωτες και ακλόνητες: εξυπηρέτηση του πελάτη, παρουσίαση καινούργιων προϊόντων, ανανέωση στη μορφή των καταστημάτων, συνεχής βελτίωση και οργάνωση, σεβασμός και υπευθυνότητα προς τους συνεργάτες.

Περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας είναι η μακροχρόνια γνώση και η εμπειρία που μεταδίδονται σε όλους τους εργαζόμενους.

Στόχος της εταιρείας είναι η συνέχιση της επιτυχημένης πορείας και η ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων.

Για τη ZAKCRET SPORTS

Η ZAKCRET SPORTS είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες λιανικής αθλητικών ειδών. Ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στον χώρο το 1975 με την ίδρυση του πρώτου καταστήματός της στο Γαλάτσι.

Σήμερα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων αθλητικών ειδών με υπερσύγχρονα καταστήματα και το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό αθλητικό κατάστημα στην Ελλάδα.

Δραστηριοποιείται με πάθος, αγάπη και αφοσίωση στη λεπτομέρεια, με σκοπό τον συνδυασμό ποιότητας, σχεδιασμού και προσιτών τιμών.