Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Ξενοδοχεία

Mikro Papigo 1700 Hotel and Spa

5%
στο ξενοδοχείο

Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή στο ξενοδοχείο Mikro Papigo 1700 Hotel and Spa στα Ζαγοροχώρια.

Οι υπηρεσίες στο Mikro Papigo 1700 Hotel and Spa

Το ξενοδοχείο Mikro Papigo 1700 Hotel and Spa προσφέρει δωμάτια και σουίτες με ανέσεις που διευκολύνουν τη διαμονή σας, όπως:

  • Δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε όλα τα δωμάτια
  • Ξύλινο δάπεδο και οροφή σε όλα τα δωμάτια
  • Δραστηριότητες στη φύση
  • Εστιατόριο
  • Σπα

Για το Mikro Papigo 1700 Hotel and Spa

Το Mikro Papigo 1700 Ηotel and Spa αποτελείται από 15 δωμάτια και σουίτες και ένα μοναδικά σχεδιασμένο σπα.

Αναπτύσσεται ήπια στον χώρο σε διάφορα επίπεδα, διεκδικώντας δίκαια τον τίτλο του πιο όμορφου μπαλκονιού στη χαράδρα του Βίκου αλλά και στους οικισμούς Μικρό και Μεγάλο Πάπιγκο.

Η σύνθεση των όγκων είναι απόλυτα προσαρμοσμένη και δεμένη με το τοπίο. Αποτελείται από πέντε μονώροφα ή διώροφα κτίρια που κρατούν μακριά τη μονοτονία και δημιουργούν την αίσθηση ενός ιδιωτικού μικρού οικισμού.

Το ξενοδοχείο στέκει επιβλητικό και ξεχωριστό τόσο στην εξωτερική μορφή όσο και στους εσωτερικούς χώρους που υπογράφουν αποκλειστικά οι διασημότεροι σχεδιαστές, όπως: Philippe Starck, Castiglioni, Citterio, Urquiola, Le Corbusier, Zaha Hadid, Μοοοi, B&Β Italia, Bisazza.

Διατηρώντας τη φυσικότητα του τοπίου, η περιοχή εξελίσσεται σε προορισμό με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα για πολυτελείς διακοπές κυριολεκτικά μέσα στη φύση.

Από το ξενοδοχείο ξεκινάει το μονοπάτι προς την αλπική λίμνη Δρακόλιμνη και το καταφύγιο, τις πηγές του Βοϊδομάτη και την καρδιά του δάσους του Εθνικού Δρυμού Βίκου – Αώου.

Τόπος προορισμού διάσημος για την αρχιτεκτονική και οικολογική σημασία του, τόπος διαμονής που προσφέρει μια όαση ησυχίας και καλού γούστου.

Ένα σπίτι μακριά από το σπίτι σας.